Obbink start met fotoservice

Al jarenlang bent u bij Obbink aan het juiste adres voor deskundig advies over digitale camera's. Het uitgebreide assortiment voorziet in vele behoeftes en budgetten. Voor de mooiste digitale afdrukken en foto's op bijvoorbeeld canvas, mokken, t-shirts kunt u nu ook terecht bij Obbink.

Hiervoor is Obbink is een samenwerking aangegaan met Geniaal Digitaal, een partij die zich gespecialiseerd heeft in digitale fotofinishing op het internet. Via internet maakt u van uw mooie herinneringen aan uw vakantie, uw familie, uw kinderen of feestelijke momenten een geweldig aandenken of geschenk. Upload uw foto's en kies uit één of meerdere producten.Er is volop keus; druk uw foto in het groot af op convas, dibond, HDF. Of geef een t-shirt met uw foto cadeau.

Bekijk de website voor alle mogelijkheden. Zodra u de bestelling geplaatst heeft, kunt u deze in de meeste gevallen al na ca. 7 werkdagen afhalen in één van onze vestigingen of thuis laten bezorgen. In elk van onze vestigingen is een hoek ingericht waar u uw foto's kunt uploaden in een kiosk hier kunt u zelf  een fotoboek samenstellen. En heeft u een vraag? Vraag het dan aan onze verkopers. Zij helpen u graag !

De tarieven voor foto's printen en ontwikkelen zijn zeer concurrerend. En de foto's worden in een hoge kwaliteit geprint.