Asus S532FL-BQ210T 15,6 inch Laptop

asus asus
€ 899,00
online tijdelijk uitverkocht
  • Full HD
  • i5-10210U
  • 8GB/512GB SSD
  • GeForce MX250 2GB
  • Windows 10

Gegevens

ASUS S532FL-BQ210T-Zilver Metal

SCREENPAD ™ 2.0 Het intelligente touchpad, geëvolueerd De nieuwe ScreenPad ™ 2.0 biedt een upgrade van de traditionele laptopervaring door een interactief secundair touchscreen toe te voegen dat uw productiviteit verbetert en u eindeloze mogelijkheden biedt. Dankzij de intuïtieve smartphone-achtige interface kunt u eenvoudig taken beheren en uw eigen naadloze multitasking-workflow creëren. Er is een reeks handige ASUS-hulpprogramma's om de productiviteit te verhogen, inclusief Quick Key - voor één tik automatisering van complexe toetsenbordreeksen - samen met handschrift, cijfertoets, Doc Xpert, Slide Xpert en Sheet Xpert.

SCREENPAD ™ 2.0 Eindeloze mogelijkheden ScreenPad ™ 2.0 past op intelligente wijze vele apps in het 5,65-inch touchscreen en u kunt moeiteloos apps toevoegen aan ScreenPad voor directe toegang. De nieuw geoptimaliseerde ScreenPad-ervaring zorgt ervoor dat uw favoriete apps, zoals Evernote® en Spotify®, meteen perfect werken op dit secundaire display, zonder dat een ScreenPad-specifieke versie nodig is. ASUS werkt ook nauw samen met externe ontwikkelaars, waaronder ontwikkelaar van videobewerkingssoftware Corel®, om adaptieve ScreenPad-tools te optimaliseren voor de ultieme productiviteit - en er komt nog veel meer. Maak je klaar voor de ScreenPad-revolutie!

DESIGN Het draait allemaal om de details met de VivoBook S15. Het is edgy, onderscheidt zich door als eerste in de reeks het VivoBook-logo op zijn deksel te dragen, en het slanke metalen chassis valt op met een voelbare, getextureerde afwerking. Kleurblokkerende zijaccenten geven het een slanke look en extra ontwerpelementen omvatten door keper geïnspireerde ventilatieopeningen voor de luidsprekers en het koelsysteem.

NANOEDGE-DISPLAY Bekijk en doe meer op een scherm zonder kader Het is tijd om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen. Het nieuwe vierzijdige NanoEdge-ontwerp geeft de VivoBook S15 een beeldloos, bijna randloos scherm met enorme hoeveelheden schermoppervlak en extreem meeslepende beelden, perfect voor werk of spel.

Alles gemakkelijk maken Je toekomst is wat je ervan maakt, en VivoBook S15 heeft de tools om je bij elke stap te helpen. Met de nieuwste Intel® Core ™ -processors tot uw beschikking, bent u klaar voor wat ons te wachten staat, of het nu productieve multitasking is.

Wachtwoordloze gezichtsaanmelding met Windows Hello Handsfree inloggen op het gezicht betekent dat alleen u kunt inloggen op uw VivoBook S15. Geavanceerde biometrische gegevens werken naadloos samen met Windows Hallo, zodat u uw laptop kunt activeren en kunt inloggen met een eenvoudige look.

Afgestemd op jou Muziek is de soundtrack van het leven en VivoBook S15 maakt het beter. VivoBook S15 beschikt over een Harman Kardon-gecertificeerd geluidssysteem voor ongeëvenaarde gedetailleerde audio van hoge kwaliteit.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 899,00
Model S532FL-BQ210T
Fabrikantnummer (MPN) S532FL-BQ210T
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Laptop
EAN 4718017559393
Merk ASUS
Intern geheugen 8 GB
Schermgrootte 15,6 inch
Besturingssysteem Windows 10

Specificaties

Software

Besturingssysteem
Windows 10

Beeldscherm_it

Schermgrootte
15,6 inch

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Laptop
Merk
ASUS