Tristar IV-3704 Insectenvanger

tristar tristar
€ 16,99
Onbekend

Tristar IV-3704 Insectenvanger Heerlijk genieten van lange zwoele zomeravonden in de tuin. Totdat die vervelende insecten je lastig komen vallen met hun gezoem en gesteek. Dankzij de Tristar IV-3704 muggenlamp is dit verleden tijd. Met zijn 4 Watt UV buis trekt hij alle vliegende insecten aan en heb jij er geen last meer van.

Gegevens

UV LED lamp trekt alle insecten aan De handige Tristar muggenlamp heeft een buis met 4 Watt UV licht die alle soorten vliegende insecten aantrekt. Vervolgens vliegen ze tegen het spanningsrooster van 800-1000 volt aan en vallen ze in het afneembare opvangbakje. Op deze manier kan je alle gedode insecten makkelijk en hygiënisch opruimen. Met het meegeleverde reinigingsborsteltje maak je ook eenvoudig de lamellen van de lamp schoon.

Eenvoudig op te hangen of neer te zetten Met de ophanghaak bovenop de Tristar muggenlamp kan je deze eenvoudig ophangen in je keuken of onder de overkapping buiten. Daarnaast kan de lamp ook makkelijk op een tafel of het aanrecht neergezet worden. Dankzij het grote bereik van de 4 Watt UV buis is de lamp geschikt voor ruimtes tot 20 m2.

Geschikt voor in de slaapkamer De Tristar muggenlamp kan in ieder kamer gebruikt worden. Met een snoer van 1.3 meter kan je de insectenlamp eenvoudig op een tafel of het aanrecht plaatsen. Als je de lamp in de slaapkamer wilt gebruiken zet dan 30 minuten voor je gaat slapen alle lampen in de slaapkamer uit en steek de muggenlamp in een stopcontact. Je kan dan heerlijk gaan slapen zonder dat je wakker ligt van het irritante gezoem.

Wat vind je in de doos: Tristar muggenlamp, reinigingsborsteltje, handleiding

Redenen om voor de Tristar muggenlamp te kiezen:

-Makkelijk op te hangen met de ophanghaak -Trekt muggen aan dankzij een speciale 4 Watt UV buis -De insecten worden opgevangen in het uitneembare opvangbakje -Dankzij de afmeting van 23.5x10.5x10.5 cm geschikt voor ruimtes tot 20 m2 -Veilig dankzij het afgeschermde spanningsrooster en de oververhittingsbeveiliging

Meer informatie

Meer informatie
Price € 16,99
Fabrikantnummer (MPN) IV-3704
Model IV-3704
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Tristar
EAN 8713016043610

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Tristar