LG 28TL510V TV Monitor

LG LG
€ 209,00
online tijdelijk uitverkocht

-Gebruik je pc én tv -ArcLine-voet -Brede kijkhoek -Gamemodus -Bioscoopmodus -5W x 2 stereoluidsprekers

Gegevens

Gebruik je pc én tv De LG TV Monitor combineert een tv en een computermonitor met technologie en lifestyle in één apparaat

ArcLine-voet De ArcLine combineert de kracht en schoonheid van de natuur. Het resultaat is een design met verfijnde esthetische flair.

Brede kijkhoek LG TV Monitor ondersteunt een brede horizontale en verticale kijkhoek met excellente kleurnauwkeurigheid. Zowel zittend als staand, kun je genieten van dezelfde uitstekende beeldweergave.

Gamemodus Geniet van een professionele gameomgeving dankzij de verschillende gamemodi, zoals Black Stabilizer waarmee je vijanden in de donkerste hoeken vindt en de DAS-modus die vertragingen in snelle games voorkomt.

Bioscoopmodus Wil je een film kijken in je eigen omgeving? Geniet dan van de bioscoopmodus en ervaar alle belangrijke momenten, zelfs in de donkerste scènes.

5W x 2 stereoluidsprekers Geniet van je films en games met realistisch stereogeluid. Dankzij de ingebouwde stereoluidsprekers heb je nooit meer extra luidsprekers nodig voor je monitor.

Flicker Safe Flicker Safe vermindert de hoeveelheid flikkeringen tot bijna nul en helpt je om je ogen te beschermen tegen vermoeiende flikkeringen. Werk en ontspan, zolang je wilt.

Wandmontage Hang je tv aan de muur, pas 'm aan je persoonlijke situatie aan en verwonder je over de ruimte die je overhoudt.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 209,00
Fabrikantnummer (MPN) 28TL510V-PZ
Model 28TL510V-PZ
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk LG
EAN 8806098407996
Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
LG