Vacatures 6KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Doe jij al mee met de OBBIN-Challenge?

Doe met jouw team mee aan de OBBIN-Challenge en win een bluetoothspeaker van JBL met het logo van jouw club of team er op!

Wat houdt de uitdaging in? 

De bal middels achterwaarts te koppen in de ‘BIN’ krijgen. Neem met een aantal teamgenoten (minimaal 3) plaats in een rij achter elkaar. De voorste gooit de bal op en kopt hem door naar de volgende persoon die achter deze voorste staat. De bal wordt doorgekopt tot de achterste persoon, die achter de ‘BIN’ staat. Deze kopt de bal voorwaarts in de ‘BIN’. Challenge voltooid! 

De 1e selectie van BVO De Graafschap heeft het alvast gedemonstreerd in bovenstaand filmpje.

Hoe doe je mee?

Film met je team deze OBBIN-Challenge en deel je inzending via Facebook, Instagram, TikTok of stuur je inzending naar [email protected] voorzien van de vereniging- en teamnaam. We delen wekelijks een compilatie van alle inzendingen en maken in maart 2023 de winnaars van de gepersonaliseerde JBL Bluetoothspeakers bekend. Je inzending insturen kan tot 28 februari 2023. 

JBL Bluetoothspeakers en andere JBL prijzen!

Wij gaan onder alle inzendingen een aantal JBL-Bluetoothspeakers weggeven voorzien van het logo van jouw team/vereniging. Daarnaast maken deelnemende teams ook kans op exclusieve JBL-kortingscodes, in te wisselen op de webshop. Verenigingen die het voor elkaar krijgen 5 of meer inzendingen toe te sturen vallen gegarandeerd in de prijzen!


Heel veel succes!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »