Asus A705MA-BX157T 17,3 inch Laptop

asus asus
€ 399,00
Onbekend
  • HD+
  • Celeron N4000
  • 4GB/256GB SSD
  • Windows 10

Gegevens

Asus A705MA-BX157T 17,3 inch Laptop

Meeslepende beelden, slimme productiviteit. De ASUS VivoBook is de perfecte combinatie van pracht en prestaties. De in meerdere kleuren en afwerkingen verkrijgbare VivoBook 17 is een Windows 10 laptop met 4GB RAM, aangedreven door de nieuwste Intel® Celeron-processor. Hij beschikt over een dubbele opslag-ontwerp dat hoge gegevenssnelheden van een SSD combineert met de grote capaciteit van een harde schijf. Het is de ideale laptop voor het dagelijkse computergebruik en entertainment.

Slimme prestaties De ASUS VivoBook 17 wordt aangedreven door de nieuwste Intel® Celeron-processor en heeft 4GB RAM voor vloeiende beelden en multitasking-ervaringen. Hij beschikt ook over dual-band 802.11ac wifi, voor supersnelle internetverbindingen.

Supersnelle data, grote opslagcapaciteit Het dubbele-opslag ontwerp van de VivoBook 17 biedt het beste van twee werelden — de zinderende datasnelheden van een 256GB SSD. Installeer apps op de SSD voor supersnelle responstijden en gebruik de SSD schijf voor het opslaan van grote bestanden zoals films, muziekbibliotheken en fotoalbums.

Grootse audio, getuned door experts ASUS SonicMaster is een combinatie van hardware, software en audio tuning, ontworpen met als doel om de beste audio-ervaring te bieden. Een professionele codec waarborgt nauwkeurige audio-codering en -decodering, terwijl versterkers, grote luidsprekers en resonantiekamers voor krachtige audiolevering en vollere bassen zorgen. Aanvullende signaalverwerking en tuning helpen de kleinste details te verfijnen, ruis weg te filteren en de helderheid van het geluid te verbeteren - voor echt meeslepend geluid.

Veilige, snel opladende, langer meegaande accu ASUS VivoBook-laptops zijn voorzien van ASUS SuperBattery-technologie, die een 3x zo lange levensduur biedt als standaard lithium-ion cilinderaccu's. De kwalitatief hoogwaardige accu wordt aangevuld met nieuwe ASUS Battery Health Charging-technologie, die de levensduur van de accu verlengt en de accu-expansiesnelheid verlaagt om een verlengde levensduur te helpen waarborgen. Inbegrepen snellaadtechnologie laadt de batterij in slechts 49 minuten op tot 60%.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 399,00
Model A705MA-BX157T
Fabrikantnummer (MPN) A705MA-BX157T
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Laptop
EAN 4718017575645
Merk ASUS
Intern geheugen 4 GB
Schermgrootte 17,3 inch
Besturingssysteem Windows 10

Specificaties

Software

Besturingssysteem
Windows 10

Beeldscherm_it

Schermgrootte
17,3 inch

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Laptop
Merk
ASUS