Bosch DRC97AQ50 afzuigkap

bosch bosch
€ 1.301,77
online tijdelijk uitverkocht

Serie | 6 Plafondunit 90 cm RVS inox, 760m3/u, 69dB, EcoSilence Drive, LED, randafzuiging, Energie A

Gegevens

Hoge afzuigcapaciteit Of u nu een open woonkeuken of een kleine, gesloten keuken heeft, biedt Bosch de optimale afzuigcapaciteit voor iedere keuken. Voor een aangename atmosfeer moet de lucht zes tot twaalf keer per uur worden ververst. Hiervoor moet de kracht van de dampkap optimaal zijn afgestemd op de grootte van de ruimte.

  • Bijzonder stil: maximaal afzuigvermogen bij een laag geluidsniveau.

Dankzij het lage geluidsniveau hoort u: niets. Uw gasten zijn niet de enigen die een ontspannen kok belangrijk vinden. Om ervoor te zorgen dat u met uw gasten kunt praten terwijl u kookt, hebben wij onze dampkappen met kringloopwerking zo stil gemaakt dat u ze nauwelijks hoort. Bij de meeste kappen genereren de motor en de luchtstroom, afhankelijk van de tegendruk, een zoevend geluid. Bij afvoermodellen wordt 50% van het geluid naar buiten afgevoerd. Bosch-afzuigkappen met de CleanAir Module produceren tot wel 3 dB(A) minder geluid dan conventionele recirculatiesystemen, zonder in te leveren op prestatie.

Amper hoorbaar in de keuken. Bijna niet te merken aan je elektriciteitsrekening. Dankzij de speciaal ontworpen motor is de afzuigkap zowel krachtig, stil, als energiebesparend. Een Bosch afzuigkap met EcoSilence motortechnologie is merkbaar stiller en gebruikt tot 80% minder energie* dan andere afzuigkappen. Perfect voor bij wie de keuken een plek is waar je ook eet of vaak samenkomt.*) Bij een gemiddeld dagelijks gebruik van de afzuigkap op stand 2, met de verlichting aan.

AutoControl De slimme manier om je kookplaat en afzuiging te gebruiken. Multitasken in de keuken kan soms stressvoller zijn dan plezierig. Met AutoControl kun je jouw wifi gesynchroniseerde afzuigkap en kookplaat bedienen met slechts één druk op de knop. Vanaf je mobiele device kun je je afzuigkap programmeren om de ventilator en de verlichting in te schakelen wanneer je je kookplaat inschakelt - of stel de afzuiging zo in dat deze nog 20 minuten doorzuigt nadat de kookplaat is uitgeschakeld. Nu de ventilatie en verlichting zijn geregeld, kun je je richten op de meer belangrijke zaken, zoals het dessert.

Filter Saturation Een oogje aan de binnenkant. Uit het oog, uit het hart: als het gaat om de filters in onze afzuigkappen vergeten we vaak om te controleren of ze moeten worden vervangen. Met Home Connect kun je de status van de filters van de afzuigkap controleren en waardevolle onderhoudsinformatie ontvangen. Log gewoon in op de app om de koolstof- en vetverzadiging van de filters te controleren en of vervanging nodig is.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 1.301,77
Fabrikantnummer (MPN) DRC97AQ50
Serie Bosch Serie | 6
Model DRC97AQ50
EAN 4242005103973
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 1.289,83
Productgroep Plafondafzuigkap
Merk Bosch
Service type Monteur aan huis
Diepte 500 mm
Hoogte 690 mm
Breedte 900 mm
Materiaal behuizing Roestvrijstaal
Materiaal filter Roestvrijstaal
Gewicht 20 kg
Diameter luchtafvoerbuis 150 mm
Aantal lampen 4
Aantal motoren 1
Kleur Roestvrijstaal
Energiekosten per jaar 8,28
Energieverbruik per jaar 36 kWh
Energieklasse A
Geluidsniveau intensief stand 55 dB
Geschikt voor recirculatie Ja
Geschikt voor luchtafvoer Ja
Maximale afzuigcapaciteit 798 m³/h
Geluidsniveau hoogste stand 43 dB
Aantal snelheidsstanden 5
Intensiefstand Ja

Specificaties

Gebruiksgemak

Intensiefstand

Algemeen

Geschikt voor recirculatie
Geschikt voor luchtafvoer

Verbruik

Energieklasse
A

Fysieke_eigenschappen

Materiaal behuizing
Roestvrijstaal
Materiaal filter
Roestvrijstaal
Kleur
Roestvrijstaal

Productinformatie

Serie
Bosch Serie | 6
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Plafondafzuigkap
Merk
Bosch
Service type
Monteur aan huis