Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)


Veelzijdigheid naar jouw smaak.

Wat je ook wenst, Bosch heeft de juiste keukenmachines voor de perfecte resultaten in de keuken.
Alle keukenmachines hebben één ding gemeen: Ze hebben meer dan 60 jaar ervaring!


Verstelbare kracht: Bosch staafmixers.

Dankzij de extreem scherpe messen en extreem krachtige motor, Bosch staafmixer verwerkt alles razend snel. Met het ergonomische design heb je alle mixresultaten zelf in de hand.

Naar alle staafmixers
Bosch handmixers.

Omdat ze zo uitgebalanceerd zijn, voelen onze handmixers perfect in de hand en banen zij zich zonder problemen een weg door de ingrediënten. Dankzij het ergonomische handvat liggen ze perfect in de hand, zodat de cakemix licht en luchtig wordt en jouw arm nog steeds relaxed is.

Naar alle handmixers
De perfecte combinatie:Bosch blenders.

Zin in een cocktail, een heerlijke soep of een verfrissende smoothie? Met de Bosch blender kan het allemaal met één draai aan de knop! Met zijn krachtige motor, roestvrijstalen messen en blenderbeker tot wel 1,75 liter kan hij praktisch al het mixwerk aan.

Naar alle blenders
Tot de laatste druppel: Bosch sapcentrifuges.

Vanaf nu kan je verse groente en fruit sappen nog effeciënter klaarmaken. De extreem krachtige motor en extreem fijne zeef garanderen dat je tot de laatste druppel kan genieten.
Naar alle sapcentrifuges
Ideaal voor een banket of gewoon een snack: Bosch keukenmachines

Of het nu gaat om hulp bij het bereiden van kleine gerechten of de extra kracht voor de grote gerechten - Bosch keukenmachines hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal meer dan 60 jaar ervaring! Dat wordt zichtbaar in de innovatieve technologie, het gebruiksgemak en de levensduur van de keukenmachines. Dat is waarom je met een Bosch keukenmachine altijd het perfecte resultaat bereikt, dag in dag uit!

Naar alle keukenmachines
Compact en mooi met een fantastisch design: foodprocessors

Zelfs de kleinste keukens hebben ruimte voor een keukenmachine van Bosch. De Bosch foodprocessor is hiervoor uitermate geschikt, dankzij de handige opberglade in de foodprocessor is alles keurig opgeborgen en binnen handbereik.Naar alle keukenmachines