Bosch KGN34NLEA Koelvriescombinatie

bosch bosch
€ 699,00
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, volgende dag in huis

De NoFrost koel-vriescombinatie met MultiBox bewaarsysteem. Dankzij NoFrost hoeft u nooit meer te ontdooien.

Gegevens

De NoFrost koel-vriescombinatie met MultiBox bewaarsysteem. Dankzij NoFrost hoeft u nooit meer te ontdooien.

  • MultiBox: transparante lade met gegolfde bodem, ideaal voor het bewaren van groente en fruit.
  • PerfectFit: extra flexibel, dus kan strak tegen de zijwanden geplaatst worden.
  • De LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig, zonder te verblinden.
  • NoFrost: voorkomt ijsvorming en maakt ontdooien zo overbodig. Dat bespaart je veel tijd en energie.
  • Energie-efficiëntieklasse A++: koelt zeer zuinig.

FreshSense: het perfecte klimaat. Dankzij het perfecte klimaat behouden uw levensmiddelen de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.

Bescherming voor ingevroren voedsel. Levensmiddelen invriezen op de conventionele manier, biedt geen garantie dat ze langdurig goed ingevroren blijven. Met de SuperFreezing functie worden producten beschermd tegen ontdooien zodra de vriezer wordt geopend om er nieuwe producten bij te plaatsen. Bespaar energie met de automatische vriesfunctie, die de vriezer terugschakelt en de gewenste temperatuur constant houdt, zodra deze is bereikt. Goed voor levensmiddelen. En voor jouw energieverbruik.

MultiAirflow-systeem: gelijkmatige luchtcirculatie voor een langere versheid. De ventilator van het MultiAirflow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Zo worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt en koeltijden gereduceerd - waardoor uw voedingsmiddelen hun smaak langer zullen behouden.

Voldoende ruimte voor al je verse etenswaren. De MultiBox lade is geschikt om fruit en groenten in te bewaren. Zelfs een Chinese kool past er makkelijk in.

Nooit meer je koelkast ontdooien. Het handmatig ontdooien van een koelkast kan een vervelend en tijdrovend klusje zijn. Onze nieuwe vriezers met NoFrost besparen je een hoop tijd en moeite. De innovatieve NoFrost technologie transporteert warmte en vochtigheid van de vriezer naar een verdampingsschijf die ijsvorming stopt. Condens wordt handig naar buiten geleid, zodat het buiten de koelkast kan verdampen. Op deze manier krijgt ijsvorming geen kans en hoeft de koelkast niet langer handmatig ontdooid te worden.

LED-verlichting: zet de inhoud van uw koelkast in de schijnwerpers. LED-lampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. LED-verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

Algemeen: Energieklasse: A++; Energieverbruik: 242 kWh/jaar Totale netto inhoud: 297 liter No-Frost systeem: nooit meer ontdooien Elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie Super-vriessysteem met invriesautomaat Geïntegreerde horizontale greep, kunststof

Koelruimte: Netto inhoud koelruimte: 192 liter 4 veiligheidsglas plateaus, waarvan 2 in hoogte verstelbaar LED-verlichting met SoftStart in koelgedeelte Multi-Airflow-Systeem 3 Deurvakken Vershoudsysteem: 1 MultiBox: transparante lade met gegolfde bodem, ideaal voor het bewaren van groente en fruit.

4-Sterren vriesruimte: Netto inhoud vriesruimte: 105 liter Bewaartijd bij storing: 19 uur Invriescapaciteit: 11 kg per 24 uur

Toebehoren: 2x eiervak, 3 x ijsblokjesvorm, A**0023

Technische specificaties: Afmetingen (hxbxd): 186 x 60 x 66 cm Verstelbare pootjes aan de voorzijde; achterzijde op rolletjes Draairichting deur rechts, verwisselbaar Klimaatklasse: SN-T Geluidsniveau: 42 dB(A) re 1 pW Aansluitwaarde: 100 W Netspanning 220 - 240 V

Prestaties en verbruik Resultaat op basis van een standaard 24 uurs test: het daadwerkelijke verbruik van het apparaat is afhankelijk van de locatie en de wijze van gebruik. Om het aangegeven energieverbruik te bereiken zijn bijgevoegde afstandhouders benodigd. Hierdoor vergroot de diepte van het apparaat met 3,5 cm. Zonder afstandhouder werkt het apparaat volledig, maar met een gering hoger energieverbruik.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 699,00
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Model KGN34NLEA
Productgroep Koel-vriescombinatie
EAN 4242005207244
Merk Bosch
Energieklasse A++
Plaatsing Vrijstaand
Inhoud vriesruimte 105
Inhoud koelruimte 192
IJsblokjesmachine Nee
Vaste wateraansluiting Nee

Specificaties

Koelkenmerken

IJsblokjesmachine
Vaste wateraansluiting

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand

Verbruik

Energieklasse
A++

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Koel-vriescombinatie
Merk
Bosch