Bosch TWK5P475 Waterkoker

bosch bosch
€ 59,00
online tijdelijk uitverkocht

Deze gebruiksvriendelijke DesignLine waterkoker is voorzien van een moderne vormgeving.

Gegevens

Deze gebruiksvriendelijke DesignLine waterkoker is voorzien van een moderne vormgeving.

  • Handige kopjesindicator: bespaar water, energie en tijd door enkel de benodigde hoeveelheid te koken
  • Dankzij de vorm van de schenktuit heb je geen last van morsen of spatten
  • De inhoud van de waterkoker is door de extra grote tekens gemakkelijk af te lezen.
  • Drievoudige veiligheidsinstellingen: automatische uitschakeling, droogkookbeveiliging en automatische uitschakeling bij afname van de bodemplaat.
  • Eenvoudig te openen met één druk op knop

Eenvoudig af te lezen door grote tekens. Het waterniveau is gemakkelijk af te lezen door de grote tekens die de hoeveelheid weergeven.

Perfecte hygiene en eenvoudig reinigen Het verwarmingselement aan de binnenzijde is afgedekt, waardoor het reinigen van de bodem een stuk eenvoudiger wordt.

Minder kalk, meer genot. Kalk kan de smaak van thee en andere dranken aantasten. Dankzij het, tevens uitneembare, kalkfilter komt er geen kalk in het glas of de mok terecht. Doordat het kalkfilter uitneembaar is, is deze gemakkelijk te reinigen.

360 graden plaatsen Plaats het apparaat op elke mogelijke manier terug op de bodemplaat. Door de 360 graden plaatsing, hoef je hier geen extra aandacht aan te besteden.

Met een druk op de knop. Eenvoudig (bij)vullen door een druk op de knop aan de bovenzijde van het apparaat.

Voorkomt morsen of spatten Dankzij de vorm van de schenktuit wordt morsen of spatten voorkomen. Het water wordt altijd gelijkmatig geschonken.

Handig tijdens het schoonmaken. De waterkoker kan eenvoudig en snel gereinigd worden dankzij de grote opening - het schoonmaken wordt zo bijzonder eenvoudig.

Pas de snoerlengte aan met behulp van het kabeloprolsysteem Onder de bodemplaat kunt u het snoer oprollen om zo de gewenste kabellengte te creëren. Bovendien kan het snoer volledig opgerold worden, wanneer u het apparaat zou willen opbergen.

Bespaar energie, water en tijd met behulp van de kopjesindicator Door enkel de benodigde hoeveelheid te koken, wordt op lange termijn het verspillen van energie, water en tijd voorkomen. Met de kopjesindicator is gemakkelijk af te lezen hoeveel benodigd is.

Specificaties: Bekijk alle specificaties Uitneembaar RVS kalkfilter RVS bodem met volledige afdekking van het verhittingselement Eenvoudig op te bergen: snoeroprolling Eenvoudig te vullen rechtstreeks onder de kraan De waterkoker is 360 graden draaibaar op de bodemplaat. Anti-slipvoetjes Verlichte aan-/uitschakelaar

Meer informatie

Meer informatie
Price € 59,00
Merk Bosch
EAN 4242005188307
Productgroep Waterkoker
Model TWK5P475
Kleur Grijs
Inhoud 1.7000
Vermogen 2400
Anti-kalk fillter Ja
Draadloos Ja
Snoeropslag Ja

Specificaties

Gebruiksgemak

Anti-kalk fillter
Draadloos
Snoeropslag

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Grijs

Productinformatie

Merk
Bosch
Productgroep
Waterkoker