Bosch WAN28295NL Wasmachine

bosch_exclusiv bosch_exclusiv
€ 679,00
online tijdelijk uitverkocht
  • EcoSilence Drive™: extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor. Inclusief 10 jaar motorgarantie.
  • SpeedPerfect: perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%.
  • VarioTrommel: extra teder en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur.
  • ActiveWater™ Plus: stemt het watergebruik volledig automatisch af op de hoeveelheid wasgoed en bespaart zo water en kosten én is beter voor het milieu. Zo wast u 1 kg wasgoed even efficiënt als een volle belading.
  • LED Display met uitgestelde start- en eindtijd optie tot 24 uur.

Gegevens

Wasmachine met EcoSilence Drive®: stil in werking en een duurzaamheid waarop je altijd kan vertrouwen.

  • EcoSilence Drive™: extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor. Inclusief 10 jaar motorgarantie.
  • SpeedPerfect: perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%.
  • VarioTrommel: extra teder en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur.
  • ActiveWater™ Plus: stemt het watergebruik volledig automatisch af op de hoeveelheid wasgoed en bespaart zo water en kosten én is beter voor het milieu. Zo wast u 1 kg wasgoed even efficiënt als een volle belading.
  • LED Display met uitgestelde start- en eindtijd optie tot 24 uur.

AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen. De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

AquaStop: levenslange garantie tegen waterschade. Het AquaStop-systeem bestaat uit een speciale dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat u 100% beschermd bent tegen waterschade – levenslange garantie van Bosch.

Perfecte reiniging met minimaal verbruik van water. In wasmachines die zijn uitgerust met ActiveWater wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast aan de belading. Water- en energiegebruik komen zo een stuk lager uit. Sensoren in de wasmachinetrommel passen het programma aan op de basis van het type textiel en de hoeveelheid wasgoed, terwijl onze gepatenteerde trommel- en waterinductiesystemen sneller inweken mogelijk maken. Voor een perfect schone was waarvoor precies genoeg water is gebruikt.

Bosch wasmachines zijn zuinig voor je kleding. Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt terwijl de slijtage tot een minimum wordt beperkt. VarioDrum technologie geleidt de was in beide draairichtingen door de trommel, zonder je geliefde items te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymetrisch ontworpen peddels het wasgoed door de trommel. Met zo min mogelijk weerstand voor delicate weefsels en iets ruwer in het geval van vlekken. Vervuilde kledingstukken worden zo makkelijker schoon terwijl ze minder snel slijten. Houd je kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon.

Nooit meer vergeten wasgoed dankzij de bijvulfunctie. Wanneer ben jij voor het laatst iets vergeten in de wasmachine te doen? Misschien een sok of een t-shirt? Dankzij de bijvulfunctie is dat geen probleem meer. Je voegt namelijk makkelijk wasgoed toe terwijl het wasprogramma al draait. Of haal er juist wat uit. Pauzeer gewoon het programma, open de deur, voeg je vergeten wasgoed toe, sluit de deur en het programma gaat verder. Bijvullen is alleen niet mogelijk bij programma's met een temperatuur hoger dan 50ºC of als het waterniveau te hoog is.

Perfect schoon in 65% minder tijd*. De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties dat je geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verminder je de wastijd met 65%* maar zonder minder goede resultaten. Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma's, voor alle ladingen en stoffen. Als je bijvoorbeeld kiest voor het mixprogramma in combinatie met SpeedPerfect, kun je tot 4 kg in maar 45 minuten wassen. * Verschil tussen het Easy Care-programma 40ºC en datzelfde programma met de SpeedPerfect-functie.

Algemene informatie: Vulgewicht: 1 - 8 kg Energieklasse: A+++ -30% Max. centrifugesnelheid: 1400 rpm** (Max. Restvocht: 53 %) Centrifuge droogklasse: B

Programma's: Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas Speciale programma's: Dons, Overhemden, Sport, Gordijnen, Snel/Mix, SuperKort 15/30 min.

Opties: SpeedPerfect: perfect schone was in 65% minder tijd. *** TouchControl toetsen incl. LED indicatie: Voorwas, licht strijken, Eindtijdkeuze, Temperatuurkeuze, SpeedPerfect, Start/Bijvullen, Toerentalkeuze/Spoelstop

Comfort / Zekerheid: Bijvulfunctie: Iets vergeten? Eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het programma. LED-display voor programma verloop, toerental, resterende tijdsweergave, 24 u eindtijd vertraging en beladingscapaciteit Volume van trommel: 63 l 32 cm vulopening, Wit met 171° te openen deur Comfortabele elektronische metalen bedieningsknop voor het selecteren van alle was-en speciale programma's Bodemplaat voor extra bescherming en geluidsisolatie EcoSilence Drive: de meest energiezuinige en stille motortechnologie 10 jaar garantie op de koolborstelloze EcoSilence Drive motor Automatische beladingsherkenning voor een nauwkeurige regulering van het waterverbruik dat nodig is voor de hoeveelheid was in de trommel. AntiVibration Design: meer stabiliteit en stilte ActiveWater: zuinig en nauwkeurig watermanagement AquaStop waterbeveiliging: Bosch garantie bij waterschade - gedurende de gehele levensduur* Schuimherkenning: detecteert overdosering Signaal bij einde van het programma Kinderbeveiliging op de deur Doseerhulp voor vloeibaar wasmiddel Metalen deursluiting Comfortabele deurvergrendeling: eenvoudig te openen en te sluiten

Technische Informatie: Energieverbruik 137 kWh per jaar, gebaseerd op 220 standaard katoenwasprogramma's volgens norm energielabel Waterverbruik 9900 liter per jaar, gebaseerd op 220 standaard katoenwasprogramma's volgens norm energielabel Geluidsniveau wassen : 49 dB(A) Geluidsniveau centrifugeren: 72 dB(A) Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte Afmeting apparaat (H x B): 84.8 cm x 59.8 cm Diepte apparaat: 59.0 cm Diepte apparaat incl. deur: 63.2 cm Diepte apparaat met geopende deur: 106.3 cm

Meer informatie

Meer informatie
Price € 679,00
EAN 4242005227167
Merk Bosch Exclusiv
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Wasmachine voorlader
Service type Monteur aan huis
Model WAN28295NL
Energieklasse A+++ -30%
Energieverbruik per jaar 137 kWh
Plaatsing Vrijstaand
Type motor Koolborstelloze motor
Type belading Voorlader
Wascapaciteit 8 kg
Geluidsniveau wassen 49 dB
Laadvermogen 8 kilo
Toerental 1400 toeren
Bediening via app Nee
Automatische dosering Nee

Specificaties

Gebruiksgemak

Bediening via app
Automatische dosering

Waskenmerken

Laadvermogen
8 kilo
Toerental
1400 toeren

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand
Type motor
Koolborstelloze motor
Type belading
Voorlader

Verbruik

Energieklasse
A+++ -30%

Productinformatie

Merk
Bosch Exclusiv
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Wasmachine voorlader
Service type
Monteur aan huis