Braun Face 832S gezichtsepilator + reiningingsborstel

braun braun
€ 45,00
online tijdelijk uitverkocht

Braun Face. ’s Werelds eerste gezichtsepilator & reinigingsborstelsysteem. Verwen je gezicht op een vlekkeloze uitstraling. Deze limited edition is inclusief een roze kap, een beauty etui en een extra gevoelige borstel.

Gegevens

Extra gevoelige borstel voor extra zachtheid Deze unieke huidvernieuwingspad geeft een zachte gezichtsmassage om de bloedcirculatie te stimuleren en de huid er beter uit te laten zien. Samen met de zachte peeling ziet de huid er gladder en jonger uit na slechts 3 behandelingen.

Smal epilatorhoofd voor ultieme precisie Dankzij het kleine en compacte design van de Braun Face kun je hem hanteren als een mascaraborstel voor absolute controle en precisie. Het apparaat verwijdert haartjes vanaf de wortel voor een haarvrije huid tot wel 4 weken lang.

10 micro-openingen grijpen de fijnste haartjes (0,02 mm) Zo zacht dat je klaar bent voor je er erg in hebt. Het extra kleine hoofd heeft 10 micro-openingen die zelfs de fijnste haartjes vastgrijpen tot 0,02 mm.

Sneller dan doorsnee methoden (zoals met de pincet) De Braun Face verwijdert haartjes vanaf de wortel voor een haarvrije huid tot wel 4 weken lang. En met 200 plukbewegingen per seconde is het apparaat grondiger en aanzienlijk sneller dan een pincet.

Sonische gezichtsborstel. Reinig je huid tot diep in de poriën met de gezichtsborstel. Herstel op zachte wijze de zuiverheid en glans van je gezichtshuid door make-up en onzuiverheden te verwijderen, 6x beter dan een handmatige reiniging. Braun Face frist niet alleen de glans en uitstraling van je gezichtshuid op. Het apparaat helpt ook om crème en vochtinbrengende middelen beter te laten werken.

Verfijnt en scrubt met honderden microbewegingen Met honderden microbewegingen werkt de reinigingsborstel van Braun Face 6x beter dan een handmatige reiniging, scrubt hij zacht en verfijnt hij je huid.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 45,00
Fabrikantnummer (MPN) 832S
Model 832S
Productgroep Gezichtsverzorging
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Braun
EAN 4210201139362
Specificaties

Productinformatie

Productgroep
Gezichtsverzorging
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Braun