Braun AS330 krulborstel

braun braun
€ 27,99
Onbekend
  • Drogen en stijlen
  • Roll-out functie
  • Keramische borstel
  • 3 borstels
  • 2 temperatuurstanden

Gegevens

Stijl & Droog met haar bescherming: Satin Hair 3 Luchtstyler. De AS330 laat je geweldige stijlen creëren en droogt je haar zonder het uit te drogen. Met de speciaal ontworpen roll-out-functie kan je stijlen zonder dat je haar verstrengelt en breekt.

De Satin Hair 3 Airtstyler is de perfecte keuze voor vrouwen die graag hun uiterlijk veranderen. Welke look je kiest - Brauna Satin Hair 3 airstyler beschermt uw haar en laat het glanzen.

Claim:
Droog en style met haarbescherming

Benefits:
Keramische borstel
Ter bescherming van je haar tijdens het stijlen en drogen, heeft Braun een soepele borstel met naadloze borstels en de 100% keramische coating ontworpen. Het verdeelt de warmte gelijkmatig om krullen en golven snel en voorzichtig te vormen.

Roll-out-functie
Met de speciaal ontworpen roll-out-functie kan je stijlen zonder het verstrengelen en breken van uw haar. Elk onderdeel van het haar is gemakkelijk en soepel vrij te geven. Voor probleemloze, verschillende stijlen!

Personalisatie
Individuel stylen vereist individuele instellingen. Braun' s 2-temperatuur-instellingen passen de warmte en de luchtstroom naar je persoonlijke behoeften aan. Je kunt er zeker van zijn dat de warmte en de luchtstroom altijd precies goed voor uw haartype is, zodat je haar niet zal uitdrogen tijdens het stijlen.

Verschillende Looks:
Krullen. Zacht, glanzend, natuurlijk uitziende krullen zijn een all-time favoriet. Creëer je eigen krullen look met Braun Satin Hair 3 airstyler.
Golven. Om heerlijk weelderige golven (maar geen krullen) te maken die stevig zijn, maak gebruik van de grote ronde borstel, draai je haar losjes om het vat, en trek zachtjes terwijl je het los laat.
Flicks. Geef je look de ultieme kick met flicks! Ze zijn de moderne twist voor elke stijl, en ze kunnen gemakkelijk worden bereikt met de Braun Satin Hair 3 airstyler.
Volume Met Braun Satin Hair 3 airstyler, is luxe volume slechts een styl-en droog stap weg. Klik de volume vingers op de airstyler en beweeg het apparaat in kleine cirkels boven uw hoofd. De ingenieuze volumizer lift uw haar aan de wortels en verhoogt het volume.

Extra Functies:
Inclusief 3 borstels - kleine borstel (18mm), grote borstel (36mm) en een volume borstel

Meer informatie

Meer informatie
Price € 27,99
Model AS330
Fabrikantnummer (MPN) AS 330
Verpakkingsinhoud 2 Opzetborstels, Opzetkam
Merk Braun
Introductie model 2011
EAN 4210201631606
Adviesprijs 32,99
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Krulborstel
Kleur Blauw, Zwart
Snoerlengte 200 cm
Display Nee
Vermogen 400 W
Ionentechnologie Nee
Keramische warmte-elementen Ja

Specificaties

Algemeen

Ionentechnologie
Keramische warmte-elementen

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Blauw, Zwart
Display

Productinformatie

Merk
Braun
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Krulborstel