Braun BD5009 SILK-EXPERT IPL epilator

braun braun
€ 279,00
Onbekend

Braun BD5009 Silk-expert IPL + exfoliatieborstel. De snelste en veiligste IPL-technologie voor blijvend zichtbare haarverwijdering.

Gegevens

De Braun Silk-expert IPL BD 5009 is ontwikkeld op basis van professionele lichttechnologie en werd klinisch getest voor een blijvend zichtbare haarverwijdering voor thuis. De Braun Silk-expert is de enige IPL met een intelligente Senso Adapt huidtint sensor die voortdurend je teint leest en de lichtintensiteit aanpast voor de snelste, meest doeltreffende behandeling. Deze speciale Braun Silk-expert Beauty Edition bevat een sonische exfoliatieborstel voor het lichaam, die de huid zacht scrubt, voor een zijdezacht gevoel van hoofd tot teen.

Voordelen en kenmerken

 • De enige IPL met een intelligente Senso Adapt huidtint sensor die voortdurend je teint leest en de lichtintensiteit aanpast voor de meest doeltreffende, veilige behandeling.
 • De snelste IPL-technologie om armen en benen in slechts 8 minuten te behandelen.
 • Uniek ontwerp voor gemakkelijk gebruik, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Opladen, gels of lampen niet nodig.
 • 94% van de vrouwen zien merkbare resultaten na slechts 3 maanden. Bij 89% van de vrouwen is er een zichtbare vermindering van het haar merkbaar, zelfs 12 maanden na de laatste behandeling.
 • Met drie standen voor de normale, gevoelig en extra gevoelige huid.
 • Inclusief extra sonische exfoliatieborstel voor het lichaam.

Er is geen snellere IPL-technologie. Met de Braun Silk-Expert IPL kunnen grote lichaamsdelen, zoals armen of benen, snel behandeld worden. Deze gebieden kunnen in slechts 10 minuten behandeld worden en met hetzelfde resultaat.

Braun Silk-expert - De intelligente keuze. De Braun Silk-expert is een revolutionair IPL-systeem voor blijvend zichtbare haarverwijdering in slechts vier behandelingen. Hij is werkzaam onder het huidoppervlak door zich op de melanine in het haarzakje te richten, waardoor de cyclus van de teruggroei van de haartjes doorbroken wordt. Bij regelmatig gebruik voorkomt hij dat ongewenste haartjes het huidoppervlak bereiken. Je huidtint verschilt naargelang het lichaamsdeel en voor elke teint is er een ander energieniveau nodig om de melanine op te sporen. Enkel de Braun Silk-expert heeft de unieke SensoAdaptTM sensor die voortdurend de teint van je huid leest - 80x per seconde - en de lichtintensiteit automatisch aanpast voor de beste werkzaamheid en veiligheid. Zo hoef je niet meer te raden met welke kleur jouw teint overeenkomt in de ingewikkelde kleurtabellen die anderen apparaten voorzien.

Snelle en precieze behandelingen. In de glijmodus kunnen grotere gebieden zoals de benen snel en doeltreffend behandeld worden. Met de geïntegreerde huidcontact sensor kunnen kleinere gebieden als de bovenlip nauwkeurig behandeld worden.

Lichte modus. Nieuwe gebruikers kunnen de lichte modus selecteren die een lagere lichtintensiteit heeft. Deze is ook ideaal voor de behandeling van gevoelige gebieden zoals de bikinilijn of de oksels.

300.000 flitsen. Goed voor volledige lichaamsbehandelingen gedurende 15 jaar, of behandeling van kleinere gebieden als de onderbenen, oksels en bovenlip gedurende 35 jaar.

Non-stop stroom. De Silk-expert IPL heeft geen batterijen nodig of hoeft niet opgeladen te worden. Hij kan zonder onderbrekingen op volle kracht gebruikt worden. Er zijn geen lampen of gels die vervangen hoeven te worden - sluit het apparaat gewoon aanen begin met de behandeling.

7 redenen voor IPL thuis met Braun.

 1. Met de Braun Silk-expert IPL, verwijder zichtbaar en blijvend haartjes
 2. De exclusieve SensoAdaptTM-technologie van Braun past de IPL-behandeling aan de teint van je huid aan en is geschikt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen
 3. Hij volgt dezelfde principes als IPL-behandelingen in een professionele salon, dat alles in het comfort van je eigen huis
 4. De Braun Silk-expert is de snelste IPL-technologie op de markt. Je benen kunnen in 8 minuten behandeld worden!
 5. De behandelingen werden door experts klinisch getest en zijn zo goed als pijnloos
 6. Het IPL-apparaat heeft een snoer zodat behandelingen ononderbroken op maximale kracht uitgevoerd kunnen worden
 7. In vergelijking met professionele laser- of waxbehandelingen is de Braun Silk-expert IPL een kosteneffectieve methode voor haarverwijdering thuis.

Is IPL iets voor jou? De Braun Silk-expert IPL lichtontharing werkt het beste op een lichte tot normale huidtint met natuurlijk blond tot donkerbruin of zwart haar. Het apparaat werkt het minst goed op heel blond, rood, grijs of wit haar waarbij de kleinere hoeveelheid melanine het licht niet absorbeert.

Braun Silk-expert IPL is niet geschikt wanneer je:

 • Neurodermitis (jeukende, geïrriteerde huidaandoening) of andere huidziekten hebt.
 • Zwanger bent of borstvoeding geeft.

Daarnaast kan je Braun Silk-expert IPL niet gebruiken op de volgende plekken:

 • Tattoeages en permanente make-up
 • Spataderen
 • Intieme (genitale) plekken
 • Moedervlekken
Meer informatie
Meer informatie
Price € 279,00
Model BD5009
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Epilator
Merk Braun
EAN 4210201187622
Kleur Wit
Scheerwijze Onder de douche
Geschikt voor lichaamsdeel Lichaam
Specificaties

Algemeen

Scheerwijze
Onder de douche
Geschikt voor lichaamsdeel
Lichaam

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Epilator
Merk
Braun