DELONGHI DEX216F Tasciugo AriaDry Multi Luchtontvochtiger

delonghi delonghi
€ 299,00
online tijdelijk uitverkocht
  • ontvochtigt 16 liter per 24
  • wasbaar stoffilter

Gegevens

Geniet van een prettig klimaat in jouw gewenste ruimte met de Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger van De’Longhi. De luchtontvochtiger heeft een modern design en een handig compact formaat. Het apparaat ontvochtigt de lucht tot maximaal 16 liter per 24 uur en is geschikt voor ruimtes tot maximaal 75 m³ (30m2).

De Tasciugo AriaDry DEX216F is voorzien van een afneembaar waterreservoir van 2,1 liter en een wasbaar stoffilter. Heb je niet zoveel geduld met het drogen van jouw kleding? Gebruik dan de wasdroogfunctie van deze ontvochtiger en je was is binnen een mum van tijd droog.

Wanneer de temperaturen erg laag zijn kan het apparaat toch gewoon gebruikt worden dankzij de elektronische antivorst thermostaat. Daarnaast wordt deze ontvochtiger van De’Longhi geleverd met een dubbel afvoersysteem. Het vocht kan namelijk opgevangen worden in het waterreservoir of continu afgevoerd worden via de bijgeleverde slang. Je verplaatst de ontvochtiger gemakkelijk dankzij het geïntegreerde handvat. Door de nieuwe technologie is de DEX216F zeer stil en is geschikt voor het gebruik in de slaapkamer.

De DEX216F bevat volledig natuurlijk en onschadelijk gas : R290 propaangas.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 299,00
Fabrikantnummer (MPN) DEX216F
Model DEX216F
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Delonghi
EAN 8004399481169

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Delonghi