DELONGHI TRRS0920 verwarming

delonghi delonghi
€ 74,95
online tijdelijk uitverkocht

DeLonghi Oliegevulde radiator Radia S TRRS 0920 -Langdurige warmte dankzij lange thermische inertie van de olie in het apparaat

-Langdurige en gelijkmatige warmte voor ruimtes tot 45 m3

-Geruisloze warmte die gelijkmatig over de ruimte wordt verspreid

-Stel eenvoudig de gewenste temperatuur in en bedien de stroominstellingen en timer met de verstelbare knoppen

-Verplaats het apparaat eenvoudig dankzij de vooraf gemonteerde zwenkwielen

Geniet van een snel opgewarmde ruimte en laat u omarmen door de warmte van de TRRS 0920 olieradiator van De’Longhi. Deze RadiaS TRRS 0920 heeft een vermogen van maximaal 2000W en is geschikt om ruimtes tot 60 m3 te verwarmen. Het nieuwe en gepatenteerde verwarmingselement van deze RadiaS olieradiator is 35% breder dan traditionele apparaten en dankzij de 9 verwarmingselementen van de TRRS 0920 wordt de warmte sneller verspreid door de ruimte.

Door het gebruik van de “Real Energy” technologie wordt de gewenste temperatuur snel bereikt en dankzij de thermostaat knop wordt deze temperatuur makkelijk ingesteld en behouden.

Bovendien is de RadiaS TRRS 0920 zeer gebruiksvriendelijk met zijn ingebouwde handvat, zwenkwieltjes en een eenvoudige bediening.

De TRRS 0920 is uitsluitend geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes of voor indicenteel. gebruik.

Gegevens

Langdurige warmte Zorgt voor langdurige warmte omdat de verwarmde olie binnenin de warmte behoudt, zodat de radiator de warmte langer gelijkmatig levert wanneer het apparaat is uitgeschakeld.

Verstelbare knoppen Met de verstelbare knoppen stel je eenvoudig het gewenste warmteniveau in en heb je volledige controle over de temperatuur- en stroominstellingen.

Real Energy technologie Optimaal energiegebruik door geleidelijke verhoging van de warmte totdat de gewenste temperatuur is bereikt, zodat het verwarmen van een huis sneller gaat en minder kost.

Eenvoudig te verplaatsen Direct klaar voor gebruik zonder montage en heel eenvoudig te verplaatsen van de ene naar de andere kamer dankzij de innovatieve, vooraf gemonteerde zwenkwielen.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 74,95
Fabrikantnummer (MPN) TRRS0920
Model TRRS0920
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Delonghi
EAN 8004399850798
Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Delonghi