DEVOLO 9087 dLAN® 500 WIFI starter kit Powerline

devolo devolo
€ 79,00
Onbekend
  • 1200 Mbps
  • 2.4Ghz band

Gegevens

De devolo dLAN® 500 wifi set bestaat 2 adapters. Waarvan één hoofdadapter en 1 dLAN 500 wifi adapters. Verbeter eenvoudig de wifi door gebruik te maken van het stroomnetwerk in huis, zonder internetkabels te hoeven leggen.

Hoe werkt de dLAN 500 set? De dLAN 500 powerline plaats je dicht bij de router/modem en is via een kabel verbonden met je modem/router, bijvoorbeeld van Ziggo of KPN. De overige adapters plaats je naar eigen wens op een plek in huis waar de wifi niet goed werkt. Via de knop op de powerlines maken de powerlines automatisch verbinding met elkaar. De Wifi powerline maakt een eigen wifi-netwerk met wachtwoord waar je verbinding mee maakt.

Tips van onze specialist Vink Plaats de adapters niet in een stekkerdoos. Hier werken ze minder goed in dan in een geaard stopcontact Vink Plaats de adapters daarnaast niet in een ongeaard stopcontact. Deze powerline heeft de aarding van een stopcontact nodig om de hoge snelheden via het lichtnet te halen

Deze set is ideaal voor streamen en internetten Lichtsnelheid: 500 Mbps Dit is de potentiële snelheid waarmee de verschillende adapters met elkaar communiceren via je stroomnetwerk. 500 Mbps is ideaal voor dagelijks internet gebruik. Denk hierbij aan:

  • browsen
  • streamen

Wifisnelheid totaal: 1200 Mbps

  • 150 Mbps op 2.4Ghz band

Bedrade snelheid: Fast ethernet (100 Mbps) Bepaalt hoe snel de bestanden uitgewisseld worden tussen de powerline adapter en je apparaat. Deze powerline beschikt slechts over een fast ethernetaansluiting. Wil je meer snelheid kijk dan voor een powerline kit met Gigabit aansluiting.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 79,00
Fabrikantnummer (MPN) 9087
Model 9087
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Devolo
EAN 4250059690875

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Devolo