DEVOLO 9094 dLAN® 500 WiFi Network Kit Powerline set van 3

devolo devolo
€ 129,00
Onbekend

dLAN® 500 WiFi Powerline Eindelijk wifi in het hele huis – de devolo dLAN® 500 WiFi-adapter maakt het mogelijk! Met de Powerline-adapters geniet u van wifi via het elektriciteitsnetwerk met een snelheid tot wel 500 Mbps. Hiermee breidt u uw bestaande dLAN®-netwerk uit zonder signaalverlies.

De dLAN® 500 WiFi-adapter is ideaal voor huizen met meerdere verdiepingen waar het signaal onvoldoende is voor een feilloze dekking. Behalve mobiele apparaten voorziet de adapter ook apparaten als gameconsoles en televisies van een signaal via de geïntegreerde LAN-aansluiting.

Gegevens

Streamen Stream in de hoogste kwaliteit de nieuwste blockbuster of geniet van de nieuwste aflevering van uw favoriete serie zonder hinderlijke laadtijden en vertragingen. De snelle dataoverdracht maakt dat u films en muziek streamt zonder storingen en met optimale kwaliteit.

Thuiskantoor Met de dLAN® 500 WiFi-adapter gebruikt u wifi via het elektriciteitsnetwerk, precies waar u het signaal nodig heeft. Of dat nu in uw werkkamer is of op de bank.

Gaming Voor apparaten als computers, televisies en gameconsoles is de adapter uitgerust met een LAN-aansluiting. Uitgebreide bekabeling is daardoor niet meer nodig: u sluit uw apparaten rechtstreeks aan op het dichtstbijzijnde stopcontact.

WiFi Move Technology De WiFi Move Technology is de intelligente uitbreiding van uw bestaande Wi-Fi-netwerk. Daarmee heeft u overal in huis de beste Wi-Fi-ontvangst, volledig automatisch.

Highspeed-gegevenstransmissie met maximaal 500 Mbps en een Fast-Ethernet-aansluiting voor de aansluiting van een bijkomend eindapparaat (bijv. Smart-TV, spelconsole, enz.)

Compact en onopvallend design De beste Wi-Fi-verbinding voor smartphones, laptops en tablets

Het compacte en vlakke ontwerp van de behuizing past discreet in elke woonsituatie

WiFi via de stroomleiding, zonder signaalverlies in het hele huis Het routersignaal is niet altijd voldoende voor een betrouwbaar bereik in alle kamers. De dLAN® 500 WiFi Powerline-adapter biedt in dergelijke gevallen hulp, doordat deze het signaal direct via de stroomleiding tot in elke gewenste kamer brengt.

Door het compacte ontwerp kan de devolo adapter onopvallend in elke ruimte worden geplaatst. Een volautomatische codering biedt u bescherming tegen toegang door onbevoegden.

dLAN met WiFi uit het stopcontact Met de dLAN® 500 WiFi adapter gebruikt u uw wifi via de stroomleiding altijd daar, waar u deze nodig heeft: in het thuiskantoor of op de bank. Voor een optimale wifi-ontvangst in het hele huis maakt u gebruik van de innovatieve WiFi Move Technology, welke meerdere apparaten automatisch tot één wifi-netwerk verbindt. Uw thuisnetwerken beheert u intuïtief met de gratis Cockpit app voor iOS en Android.

Voor eindapparaten zoals computers, televisies of spelconsoles, is de adapter tevens met een LAN-aansluiting uitgerust. Zo bespaart u op uitgebreide bekabeling en sluit u uw apparaten direct aan op het dichtstbijzijnde stopcontact.

De dLAN® 500 WiFi adapter is compatibel met alle andere dLAN® adapters van de 200/500/550/650/1200- Mbps-serie en met adapters van andere producenten conform dezelfde standaard.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 129,00
Fabrikantnummer (MPN) DEVOLO 9094 dLAN® 500 WiFi Network Kit Powerline set van 3
Model DEVOLO 9094 dLAN® 500 WiFi Network Kit Powerline set van 3
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Devolo
EAN 4250059690943
Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Devolo