Devolo Magic 2 LAN 2400Mbps 2 stuks

devolo devolo
€ 149,00
online tijdelijk uitverkocht

-Devolo -Magic 2 -2400 Mbps -Lan -2 stuks

Gegevens

Productdetails Met devolo Magic 2 LAN heeft multimedia de toekomst. Stream de nieuwste blockbuster in 8K, surf op het internet met verbluffende snelheid, speel online games met uw vrienden – alles is mogelijk met de simpele, elegante devolo Magic 2 LAN Powerline-adapter. Via onzichtbare wegen zorgt de adapter voor internet overal waar u het nodig heeft. Verbind ieder apparaat dat u maar wilt – uw smart-tv, gameconsole of pc bijvoorbeeld – met uw thuisnetwerk en ervaar nieuw, sprookjesachtig internet via uw stopcontact.

Let op: devolo Magic maakt gebruik van de innovatieve G.hn-technologie, die garant staat voor de hoogste transmissiesnelheden. Magic kan echter alleen in een pure G.hn-omgeving zijn volledige vermogen benutten, als er parallel geen andere Powerline-technologie gebruikt wordt.

Innovatieve technologie Droomt u van de toekomst? devolo Magic 2 LAN maakt die droom werkelijkheid! De Powerline-adapter biedt sprookjesachtig internet in iedere ruimte en met hoge snelheden tot 2400 Mbps. En dankzij de slimme Plug & Play-functie is de adapter zeer eenvoudig in gebruik.

Verbind de adapters met elkaar via het stopcontact en uw netwerk is er klaar voor. Alle Magic-producten zijn samen te gebruiken en zijn compatibel met iedere soort router.

devolo Magic 2 LAN maakt gebruik van de innovatieve G.hn-standaard, is gecertificeerd door het HomeGrid Forum en bereidt uw thuisnetwerk voor op de toekomst. De adapter maakt daarnaast gebruik van het zeer effectieve MIMO-overdrachtssysteem, dat beter presteert dan conventionele SISO-systemen.

devolo, ’s werelds marktleider De Powerline-pionier ontwerpt sinds 2002 producten op het gebied van internet en thuisnetwerken, waardoor miljoenen tevreden klanten toegang hebben tot de innovatieve Powerline-technologie. dLAN, Range+ en WiFi Move – devolo’s oplossingen hebben thuisnetwerken gerevolutioneerd, zijn voor iedereen betaalbaar en zijn te gebruiken in ieder huishouden.

Van ontwerp tot ondersteuning, devolo’s prioriteit is productkwaliteit en zijn producten voldoen aan de strengste eisen. Het bewijs? Meer dan 300 awards en ontelbare officiële goedkeuringen.

Haal het sprookjesachtige internet in huis en laat uw dromen uitkomen. Bestel vandaag nog devolo Magic 2 LAN!

Voor de Magic 2 LAN worden de volgende LAN-apparaten aanbevolen: -Clouddata -Printer -PC -Gameconsole -Smart-tv

Ondersteunde besturingssystemen -Vanaf Android 5.0 -Vanaf Windows 7 -Vanaf Mac OS X 10.9 -Vanaf iOS 9 -Vanaf Ubuntu-Linux 14.04

Meer informatie

Meer informatie
Price € 149,00
Fabrikantnummer (MPN) Magic 2
Merk Devolo
Model Magic 2
Productgroep Wifi-speaker
EAN 4250059682658
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 3 jaar

Specificaties

Productinformatie

Merk
Devolo
Productgroep
Wifi-speaker
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
3 jaar