Vacatures 6KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Dyson Airblade AB14 Wit Handdroger

Productomschrijving

Airblade technologie™ gecombineerd met de nieuwste Dyson digitale motor V4 creëert luchtstromen met hoge snelheid. De Dyson Airblade handdroger is de snelste manier om handen te drogen. Geschikt voor alle toiletruimten, met name aanbevolen voor locaties waar geluidsniveau belangrijk is.

50% stiller

Verbeterde akoestiek vergeleken met de originele Dyson Airblade™ handdroger. Schelpvormige openingen verminderen het geluid van de luchtstromen en onaangename motortonen zijn geminimaliseerd.

Tijdens het proces om de Dyson Airblade handdroger stiller dan de originele Dyson Airblade™ handdroger te maken hebben ingenieurs van Dyson zich geconcentreerd op het verminderen van geluid afkomstig uit twee belangrijke bronnen:

Verminderd geluid van luchtstromen Airblade™ technologie zorgt voor luchtstromen die met 690 km/u door openingen van slechts 0,3 mm breed worden geblazen. Enig geluid is onvermijdelijk.

Dyson ingenieurs hebben het geluid dat door de luchtstromen wordt veroorzaakt verminderd door de vorm van de openingen waardoor de lucht wordt geperst aan te passen.

Verminderd motorgeluid Geluidstechnici van Dyson hebben het geluidsniveau en de kwaliteit van het geluid van de Dyson digitale motor V4 verbeterd.

Dyson digitale motor V4

De nieuwste Dyson digitale motor V4 is zeven jaar in ontwikkeling geweest. Het is een van's werelds kleinste volledig geïntegreerde 1600W motoren. Het is de enige handdrogermotor die krachtig genoeg is om tot wel 35 liter lucht per seconde door een HEPA filter aan te zuigen en handen te drogen in 10 seconden.

Deze energiezuinige motor met lange levensduur wordt digitaal geschakeld op 6.000 keer per seconde, waardoor de ventilator met hoge compressie 90.000 keer per minuut draait. Er zijn slechts drie bewegende onderdelen, dus geen slipringen of koolstofborstels die kunnen slijten.

De allersnelste: droogtijd van 10 seconden

Tests op basis van Protocol P335 (NSF P335) van de National Sanitation Foundation tonen aan dat de meeste andere handdrogers veel langzamer zijn dan hun fabrikanten opgeven. Veel mensen geven het op wanneer ze een langzame handdroger gebruiken. Maar vochtige handen kunnen tot 1.000 keer meer bacteriën verspreiden dan droge handen.

Tests op basis van NSF P335 wijzen uit dat Dyson Airblade™ handdrogers het snelst zijn. De Dyson Airblade handdroger droogt handen hygiënisch in slechts 10 seconden.

Stevig en duurzaam

De Dyson Airblade handdroger is ontworpen om lang mee te gaan. De handdroger is herhaaldelijk getest op duurzaamheid en bestendigheid tegen fysiek en chemisch misbruik. De Dyson Airblade handdrogers zijn ook blootgesteld aan levensechte omgevingen, zodat kan worden gegarandeerd dat ze bestand zijn tegen veelvuldig gebruik.

Met een stevige constructie en robuuste materialen is de Dyson Airblade geschikt voor locaties waar veel mensen komen en waar vandalisme een mogelijk probleem is. En dankzij het gebruik van gefilterde luchtstromen van 690 km/h om handen te drogen, is er geen verwarmingselement dat kan slijten en defect kan raken.

De meest hygiënische handdroger

Andere handdrogers zijn onhygiënisch. Ze filteren geen bacteriën en virussen uit de lucht in toiletruimtes. Ze zuigen vuile lucht op en blazen deze terug op handen. De Dyson Airblade handdroger gebruikt een H13 HEPA filter. 99,9% van de bacteriën en virussen in de lucht van de toiletruimte wordt opgevangen. Zo worden handen gedroogd met schonere lucht en geen vuile lucht.

Specificaties

EAN
5025155016954
Fabrieksgarantie
5 jaar
Merk
Dyson
Model
AB14

Toon meer

Informatie van Dyson

Dyson Airblade AB14 Wit Handdroger
1.299,-
Dyson Airblade AB14 Wit Handdroger
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »