Epson XP2100 Expression Home all-in-one Printer

epson epson
€ 54,00
online tijdelijk uitverkocht

Bespaar, geld, ruimte en tijd met deze 3-in-1, die Wi-Fi Direct, afzonderlijke inktpatronen en mobiel afdrukken biedt.

Gegevens

Expression Home XP-2100 Als u op zoek bent naar een betaalbare, stijlvolle en gebruiksvriendelijke printer, dan is de XP-2100 alles wat u nodig hebt. De printer is ook nog compact, biedt duidelijke en heldere afdrukken, en u kunt mobiel afdrukken via Wi-Fi, Wi-Fi Direct en een groot aantal compatibele Epson-apps.

Strakke en stijlvolle 3-in-1 Laat uw inrichting niet door een printer bepalen: onze stijlvolle en compacte 3-in-1-printers kunnen in de stijl van uw huis worden opgenomen. Dit betaalbare model maakt efficiënt gebruik van uw ruimte dankzij de combinatie van afdruk-, scan- en kopieermogelijkheden in één apparaat.

Gebruiksvriendelijk Houd het simpel: dat is het idee achter de XP-2100. Dit model biedt tal van essentiële functies en is erg eenvoudig in gebruik. Het is bovendien flexibel dankzij Wi-Fi voor draadloos afdrukken en scannen bij u thuis, en Wi-Fi Direct voor afdrukken zonder een draadloos netwerk.

Efficiënt en betaalbaar De 603-inktserie biedt een goedkope, maar betaalbare afdrukoplossing. Deze inktset met vier kleuren kan allerlei soorten documenten afdrukken met duidelijke tekst en afbeeldingen. Elke kleur wordt afzonderlijk geleverd, dus u vervangt alleen de verbruikte kleur. Dit maakt afzonderlijke inkten 50% efficiënter in vergelijking tot driekleurige cartridges.

Benut smart devices optimaal Afdrukken en scannen via smart devices met de gratis iPrint-app van Epson2. Bent u in een artistieke bui? Met de Creative Print-app kunt u foto's rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken, eigen wenskaarten en briefpapier maken, en zelfs foto's omzetten in sjablonen voor kleurboeken2. Email Print maakt het bovendien mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie ter wereld af te drukken door bestanden naar de printer te e-mailen.

Belangrijkste kenmerken Stijlvol 3-in-1: Bespaar geld, ruimte en tijd Mobiel afdrukken: Afdrukken vanaf vrijwel alle locaties2 Afzonderlijke inktpatronen: Bespaar geld door alleen de verbruikte kleur te vervangen Wi-Fi en Wi-Fi Direct: Draadloos afdrukken met of zonder netwerk Compact: Klein, lichtgewicht ontwerp

Meer informatie

Meer informatie
Price € 54,00
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Inleveren of opsturen
Productgroep Printer
Merk Epson
Fabrikantnummer (MPN) Epson XP2100
Model XP2100

Specificaties

Productinformatie

Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen
Productgroep
Printer
Merk
Epson