Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

Ontdek onze volgende generatie apparaten.


Precisietechniek is onze drijvende kracht sinds de oprichting van ons bedrijf in 1886.
Bij Bosch denken we aan de toekomst en geloven we in het ontwikkelen van innovatieve technologieën die je leven makkelijker maken.
Daarom hebben we ook voor onze nieuwste hoogwaardige was- en droogap paratuur een aantal slimme oplossingen bedacht.


Nu tot € 150,- retour op geselecteerde Bosch wasmachines
De wasmachine die alles voor je regelt.


Laat je slimme wasmachine met i-DOS automatisch beslissen hoeveel wasmiddel en water er voor elke wasbeurt nodig is. Zo verbruik je veel minder water en wasmiddel. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is de reservoirs met je favoriete wasmiddel en/of wasverzachter te vullen. Je krijgt dan bij elke was weer perfecte resultaten, zonder dat je hoeft bij te vullen.

Extra schone was, ook bij een maximale belading van 10 kg.


Ons 4D-wassysteem zorgt voor het meest zuinige gebruik van wasmiddel en water. De centrifugale krachten creëren als het ware een wasgoedtunnel in de trommel. Met een krachtige sproeier dringen water en wasmiddel in het centrum van de tunnel tot diep in de vezels van het wasgoed door. Het resultaat? Brandschoon wasgoed, ook bij een volledig gevulde trommel.

De makkelijkste manier om je was schoon en droog te krijgen.


Dankzij Smart Dry en Home Connect is de keuze van het juiste droogprogramma voor je wasgoed nog nooit zo makkelijk geweest. Geavanceerde technologie zorgt ervoor dat je wasmachine en je droger via een draadloos netwerk met elkaar kunnen communiceren. Zo wordt het droogprogramma automatisch gekozen op basis van de informatie over de laatste wasbeurt.

Het deurfilter van je droger reinigen is nu verleden tijd.


Moeiteloos drogen met Bosch. Onze zorgvuldig ontworpen AutoClean-droger is de énige droger van Bosch zonder deurfilter. Tijdens elke droogbeurt wordt het pluis automatisch verwijderd, weggespoeld en opgeslagen in het reservoir dat je pas na ongeveer 20 droogbeurten hoeft te legen. Het deurfilter na elk programma reinigen is dus verleden tijd.


Minder strijkwerk met één druk op de knop.


De Home Professional AutoClean-drogers van Bosch zijn uitgerust met Iron Assist, dat ervoor zorgt dat gedroogde kledingstukken als overhemden en pakken minder of nauwelijks gestreken hoeven te worden. Het programma verwarmt geleidelijk het wasgoed tot de gewenste temperatuur. Dan wordt een fijne waternevel in de trommel verspreid. Dit creëert een natuurlijke stoom die in de weefsels doordringt en ze zichtbaar gladder maakt.