Iiyama X2783HSU-B3 27 inch 4ms/VGA/DisplayPoort/HDMI/2x USB/Speakers/A-MVA+ panel Monitor

iiyama iiyama
€ 169,00
online tijdelijk uitverkocht

LIYAMA PROLITE X2783HSU-B3 High-end 27" LCD-monitor met AMVA+ Panel-technologie en triple inputs

De 27” LCD X2783HSU is voorzien van het Full HD (1920x1080) AMVA+ panel met LED backlights. Dit snelle 24bit-panel biedt onovertroffen “true-colour” kleurweergave onder extreme inkijkhoeken. Met een zeer hoog 3000:1 (!) statisch contrast worden zelfs de kleinste details en nuances zichtbaar. Het LED-panel garandeert een laag energieverbruik. Samengevat is de ProLite X2783HSU uitermate geschikt voor elk denkbare werkplek, maar is speciaal toegerust op DTP, webdesign en fotografie.

Gegevens

AMVA+ AMVA+ technologie biedt onovertroffen kleurweergave, zeer groot contrast en een extreem grote inkijkhoek. Het snelle 24bit-panel toont "true-colour" kleurbereik in alle nuances.

FLICKER FREE + BLUE LIGHT De ultieme oplossing voor het comfort en de gezondheid van uw ogen. Door middel van elektrische stroom wordt flikkeren van het scherm geëlimineerd. Met de Blue Light Reduction vermindert u eenvoudig de helderheid en de kleurtemperatuur waardoor de hoeveelheid blauwe licht gereduceerd wordt en uw ogen minder vermoeid voelen na het werken achter het scherm.

SPEAKERS AND HEADPHONES Gebruik de geïntegreerde hoge kwaliteit luidsprekers voor het afspelen van video's, muziek of tijdens het gamen. Wilt u niemand storen? Sluit uw hoofdtelefoon op de hoofdaansluiting aan en verhoog het volume!

VERDRIVE ON / OFF Wanneer snel bewegende beelden worden getoond kan het beeld soms onscherp overkomen. Met het inschakelen van de Beeldacceleratie wordt dit voorkomen.

ACR Contrast is het bereik dat de monitor kan weergeven tussen het helderste wit en donkerste zwart. De Advanced Contrast Ratio functie past automatisch de helderheid en contrast aan bijvoorbeeld onder het spelen van spellen of het bekijken van een film.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 169,00
Fabrikantnummer (MPN) X2783HSU-B3
Model X2783HSU-B3
Merk Iiyama
EAN 4948570115594
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar

Specificaties

Productinformatie

Merk
Iiyama
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar