Indesit IFW3844PIX

indesit indesit
€ 499,00
online tijdelijk uitverkocht

Multifunctionele oven, Core, 60cm, 71L, A+, Pyrolyse, MF8, Turn&Cook, Click&Clean, New ETU (amber), protruding knobs, RVS

Gegevens

Turn&Cook De innovatieve Turn&Cook maakt dat het koken zowel moeiteloos verloopt als een heerlijk resultaat oplevert. Profiteer van meer dan 80 verschillende recepten waarvan het water u in de mond loopt en die in slechts één uur bereid zijn.

Multilevel Met het multilevel-ontwerp kunt u meerdere gerechten op elk van de ovenrekken bereiden en heerlijke gerechten op tafel zetten zonder dat de geuren van deze gerechten vermengd raken.

Click&Clean Met de Click&Clean-functie kunt u snel en eenvoudig het glaspaneel aan de voorkant van uw oven verwijderen om de oven super gemakkelijk te kunnen reinigen.

XL Cooking Met het XL Cooking-ontwerp kunt u de chefkok in u de vrije loop laten, en biedt u alle ruimte die u nodig heeft om tot in perfectie, maar op eenvoudige wijze grote gerechten te bereiden. Perfect voor grote stukken braadvlees!

Statisch Het Static-programma zorgt ervoor dat de hitte in de oven gelijkmatig verdeeld wordt, wat u helpt perfect bereide, heerlijke gerechten op tafel te zetten.

Keep Warm Het Keep Warm-programma is geweldig om geurig brood en brioches op te warmen, of om het braadvlees op zondag op perfecte temperatuur te houden terwijl u zich over uw gasten ontfermt (of probeert om de kinderen aan tafel te krijgen).

Grill De grillfunctie grillt vlees, vis en toast tot perfectie, en bespaart u tijd en energie.

Pizza Het Pizza-programma is gemaakt om van de perfecte pizza te genieten, door ervoor te zorgen dat de stroom van hete lucht op ideale wijze door de oven verdeeld wordt, voor een heerlijke, knapperige pizza. Smakelijk eten!

Gratinventilate Het veelzijdige Gratinventilate-programma combineert het handige grillkoken met efficiënte ventilatie, om uw eten snel en gelijkmatig te bereiden.

Eco Forced Air Het Eco Forced Air-programma is gemaakt voor het leveren van perfect, sappige braadvlees, evenals andere recepten waarvoor de juiste hoeveelheid hydratatie nodig is. Warme lucht wordt zorgvuldig gedoseerd en op delicate wijze gecirculeerd, wat tot heerlijke kookresultaten leidt.

Freasy Cook De Freasy Cook-technologie is er om tijd te besparen, waarmee u uw eten rechtstreeks vanaf bevroren staat kunt bereiden, zonder het eerst te hoeven ontdooien.

Kantelbare Grill Met het handige ontwerp van de kantelbare grill kunt u de binnenkant van uw oven op eenvoudige wijze schoonmaken door gewoon de grill te kantelen.

XXL Capaciteit XXL Capaciteit betekent dat u alle ruimte kunt benutten die u nodig heeft om de chefkok in u vrij te laten, met een enorme ovenruimte en een verlengde bakplaat.

Best Ligthing Het beste ontwerp voor de verlichting zorgt ervoor dat u de binnenruimte van de oven beter kunt zien en dus altijd zichtbaar is wat er in de oven staat.

Volledig grilloppervlak Het volledige grilloppervlak zorgt voor alle ruimte die u nodig heeft voor het bereiden van heerlijke grillrecepten waarbij u uw vingers aflikt.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 499,00
Productgroep Oven
EAN 8050147027769
Merk Indesit
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 499,00
Model IFW3844PIX
Fabrikantnummer (MPN) IFW 3844 P IX
Service type Monteur aan huis
Kleur Roestvrijstaal
Plaatsing Inbouw
Specificaties

Algemeen

Plaatsing
Inbouw

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Roestvrijstaal

Productinformatie

Productgroep
Oven
Merk
Indesit
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Monteur aan huis