Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

De voordelen van kopen bij Obbink

Daarom kiest u voor Obbink

Gratis verzending

Al onze online bestellingen worden gratis verzonden. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan bij het afrekenen.

Meer over het verzenden

30 dagen bedenktijd

Bij de aankoop van producten in onze webshop heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 30 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

U kunt uw bestelling retour melden door een e-mail te sturen naar webshop@obbink.nl. Vervolgens ontvangt u van ons een retour etiket waarmee u het product kosteloos naar ons kunt retourneren. Let op: voor het retourneren van transportartikelen gelden andere retourvoorwaarden.

Meer over de bedenktijd

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen met het beantwoorden van uw vraag. Buiten de openingstijden kunt u ons uiteraard een bericht sturen via email of facebook.

Naar klantenservice

Voor 15:00 uur besteld? Morgen al in huis!

Plaatst u een online bestelling voor 15:00 uur en hebben wij het product voorradig in ons centrale magazijn dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen die op zondag geplaatst worden verzenden we op maandag.

Mocht de levertijd van een product onverhoopt langer zijn dan verwacht dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Meer over de levertijd

6 winkels door de hele Achterhoek

Onze winkels vindt u door de hele Achterhoek. Het deskundige personeel in de winkels helpt u graag met het maken van de juiste keuze bij aankoop van een elektronisch apparaat.

Alle winkels hebben een uitgebreid assortiment presentatie klaar staan; van 4K-UHD tv's tot wasmachines en van multiroom-systemen tot haardrogers. U kunt op uw gemak rondlopen en de producten bekijken en aanraken.

Meer over onze winkels

Eigen gecertificeerde monteurs

Obbink heeft een eigen gecertificeerd service team met ervaren monteur in dienst. De monteurs volgen zeer regelmatig trainingen en scholing om zo op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Vaak zijn dit dezelfde trainingen als een fabrieksmonteur. Als klant van Obbink profiteert u echter wel van ons voordelige service-tarief.

Meer over onze service

Ruim assortiment

Bij het Obbink Service Center hebben we een magazijn met meer dan 15000 producten. Dit stelt ons in staat om uw bestelling direct te verwerken zodat u snel van uw aankoop kan genieten.

Lees meer onze service

Installatie door ervaren monteurs

Als in de winkel nieuwe apparatuur koopt kunt u rekenen op de expertise van Obbink. Een witgoed-apparaat wordt door een ervaren monteur geïnstalleerd zodat u er direct mee kan werken. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee en indien gewenst ook het oude apparaat.

Lees meer onze service

Heeft u vragen?

Onze medewerkers helpen u graag!

Naar klantenservice