Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

versterk ons team

Werken bij Obbink

Momenteel hebben we 2 vacatures. Spreekt een vacature je aan? Reageer dan direct!

Fulltime verkoopspecialist (m/v) op het gebied van consumentenelektronica.

Heb jij affiniteit met witgoed, bruingoed en klein huishoudelijke producten? Ben jij klantvriendelijk, leergierig, servicegericht en op zoek naar een fulltime baan in de omgeving van Lichtenvoorde?

Dan past deze functie perfect bij jou!

Bij Obbink ben je als verkoopspecialist werkzaam in een prettige werkomgeving met leuke collega’s en klanten. Je adviseert onze klanten bij hun aankopen op het gebied van elektronica en helpt hen bij diverse (technische) vraagstukken. Als verkoopspecialist verwachten wij inzet en enthousiasme met gevoel en verstand van zaken binnen ons vakgebied: de consumentenelektronica.

Wij bieden een fulltime baan aan met trainingsmogelijkheden, waarbij je geniet van een marktconform salaris en leuke collega’s!

Voel jij je een match? Wacht niet langer en stuur jouw motivatiebrief met CV voor 12 januari 2018 naar personeel@obbink.nl. Voor 30 januari krijgen alle inzendingen een reactie.

Bezorger (m/v)

Ter uitbreiding van ons team Logistiek in Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een enthousiaste krachtpatser voor het bezorgen van onze witgoed-producten bij klanten in onze regio.

Ben jij enthousiast, klantvriendelijk, een krachtpatser, communicatief vaardig, accuraat en heb je een geldig rijbewijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

  • Marktconformsalaris
  • Fulltime dienstverband
  • Leuke collega’s en een goede werksfeer
  • Mogelijkheid om trainingen te volgen & door praktijk ervaring op te doen

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stuur je cv met motivatie voor 12 januari 2018 naar personeel@obbink.nl. Voor 30 januari krijgen alle inzendingen een reactie.