JBL BOOMBOX speaker

jbl jbl
€ 399,00
Onbekend
  • Draadloze Bluetooth streaming
  • 20.000 mAh oplaadbare batterij met hoge capaciteit
  • IPX7-waterbestendig

Gegevens

Met de JBL Boombox haal je het feest in huis. De speaker beschikt over draadloze bluetooth streaming, 24 uur afspeeltijd en is IPX7-waterbestendig. Neem het feest mee naar het strand of bij het zwembad.

Draadloze Bluetooth streaming Sluit draadloos tot 2 smartphones of tablets aan op de luidspreker en laat ze om de beurt krachtig stereo geluid afspelen.

20.000 mAh oplaadbare batterij met hoge capaciteit Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij ondersteunt tot 24 uur speeltijd en laadt apparaten op via de twee USB-poorten.

IPX7-waterbestendig Neem de Boombox mee naar het strand of het zwembad, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over regen, spatten of onderdompeling in water.

JBL Connect+ Versterk je luisterervaring en bouw een feestje, door draadloos meer dan 100 luidsprekers die uitgerust zijn met JBL Connect+ met elkaar te verbinden.

Sound modes Geniet van een diepere bas en rijker geluid met de modus voor binnenshuis (indoor mode); schakel over naar de buitenshuis modus (outdoor mode) voor een uitgebreider geluid met sterkere bas en langere speeltijd.\

Monsterlijk geluid met de hardste bas Met vier ingebouwde actieve transducers en twee JBL bas radiatoren levert de JBL Boombox monsterlijk geluid in combinatie met de hardste bas die je niet alleen zult horen maar ook kunt zien.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 399,00
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Bluetooth speaker
Merk JBL
Model JBL BOOMBOX speaker
Fabrikantnummer (MPN) JBL BOOMBOX
EAN 6925281927430

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Bluetooth speaker
Merk
JBL
Alternatieven