JBL BAR 5.1 soundbar

jbl jbl
€ 499,00
online tijdelijk uitverkocht
  • 5.1 kanaal
  • wireless active subwoofer
  • Bluetooth
  • HDMI
Gegevens

Krachtig geluid JBL MultiBeam™ technologie brengt de ultieme filmische ervaring bij je thuis. Er zijn geen extra luidsprekers of draden nodig.

Krachtig geluid JBL MultiBeam™ technologie brengt de ultieme filmische ervaring bij je thuis. Er zijn geen extra luidsprekers of draden nodig.

Voel de bas Stevige, nauwkeurige bas van een imponerende 10'' draadloze subwoofer brengt actiefilms tot leven en garandeert dat elke soundtrack episch klinkt.

Chromecast en Airplay 2 ingebouwdI Ingebouwde WiFi en compatibiliteit met Chromecast en Airplay 2 betekent dat je je favoriete online content kunt streamen met verbluffend geluid, met een simpele tik op de knop.

Stream alles Niet in de stemming voor een film? Geen probleem. Met de JBL Bar 5.1 Surround Bass kun je ook genieten van draadloos streamen van muziek via Bluetooth met je telefoon of tablet.

Ervaar panoramisch surround-geluid De indrukwekkende JBL Bar 5.1 Surround levert de ultieme thuisbioscoopervaring. Breng alles wat je ziet tot leven met 550 watt aan vermogen en een 10” subwoofer: de doordringende bas van een actiefilm, de spanning van een thriller of de schoonheid van een natuurdocumentaire. Met de ingebouwde Chromecast en Airplay 2 kun je online inhoud streamen en beheren, en met behulp van Bluetooth klinkt je gestreamde muziek geweldig. Verbluffend surround-geluid dankzij JBL MultiBeam™ -technologie. JBL levert al meer dat 75 jaar geluid aan bioscopen over de hele wereld. Nu kun je die kracht thuis ervaren.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 499,00
EAN 6925281957499
Merk JBL
Productgroep Soundbar
Fabrikantnummer (MPN) JBLBAR51IMBLKEP
Model JBLBAR51IMBLKEP
Ingebouwde mediaspeler Geen
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
NFC Nee
WiFi Nee
Ethernet Nee
Bluetooth Ja
Specificaties

Aansluitingen

NFC
WiFi
Ethernet
Bluetooth

Productinformatie

Merk
JBL
Productgroep
Soundbar
Ingebouwde mediaspeler
Geen
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar