JBL Charge 3 Stealth Edition Black Bluetooth Speaker

jbl jbl
€ 99,00
online tijdelijk uitverkocht

De JBL Charge 3 Stealth Edition Black draadloze bluetooth speaker.

  • Draadloze Bluetooth Streaming
  • Energiebank 6000mAH
  • Speakerphone

Gegevens

Draadloze Bluetooth streaming Sluit draadloos tot 3 smartphones of tablets aan op de luidspreker en laat ze om de beurt krachtig stereo geluid afspelen.

Energiebank 6000mAH Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij ondersteunt tot 20 uur speeltijd en laadt smartphones en tablets op via USB.

Speakerphone Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop, kristalhelder dankzij de ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone.

Draadloos luisteren. Eindeloos opladen De JBL Charge 3 is de ultieme, zeer sterke, draagbare Bluetooth luidspreker met een krachtig stereo geluid en een energiebank in één. Met de Charge 3 bouw je overal een feestje, zelfs bij het zwembad of in de regen, dankzij het waterbestendige ontwerp en de duurzame en robuuste behuizing. Met de krachtige 6000mAh batterij geniet je van een afspeeltijd van 20 uur en kun je smartphones en tablets via de USB-uitgang opladen. Met de ingebouwde ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone voer je kristalheldere oproepen met één druk op de knop. Verbind draadloos meerdere luidsprekers die JBL Connect ondersteunen met elkaar om je luisterervaring te versterken.

IPX7-waterbestendig Geen zorgen meer om regen of vocht: je kunt de Charge 3 zelfs onderdompelen in water.

JBL Connect Bouw je eigen geluidssysteem door meerdere luidsprekers die JBL Connect ondersteunen met elkaar te verbinden om je luisterervaring te optimaliseren.

Duurzame behuizing Door de duurzame materialen en de robuuste rubberen behuizing overleeft de luidspreker al je avonturen.

JBL Bass Radiator Hoor de bass, voel de bass, zie de bass. Dubbele externe passieve radiatoren laten je zien hoe krachtig je luidsprekers zijn.

Spraakassitent-integratie Gebruik Siri of Google Now vanaf je JBL-luidspreker met een simpele druk op de knop.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 99,00
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Bluetooth speaker
Merk JBL
Model JBLCHARGE3SEBLKEU
Fabrikantnummer (MPN) JBLCHARGE3SEBLKEU
EAN 6925281956171

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Bluetooth speaker
Merk
JBL