JBL LIVE 400BT Blauw Draadloze Hoofdtelefoon

jbl jbl
€ 69,00
online tijdelijk uitverkocht
  • On ear
  • Bluetooth
  • JBL Signature Sound
  • Krijg hulp van je stemassistent.
  • Ambient Aware- en TalkThru-technologie
Gegevens

JBL Signature Sound 40 mm drivers en een geluid dat te vinden is in de bekendste zalen ter wereld.

Krijg hulp van je stemassistent. Speel jouw favoriete playlist, stuur je vriend of vriendin een bericht of kijk wat het weer wordt en meer met een eenvoudige druk op de oorschelp om de Google stemassistent of Amazon Alexa te activeren. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen.

Ambient Aware- en TalkThru-technologie Laat de muziek doorgaan! Blijf contact houden met je omgeving terwijl je naar jouw favoriete tracks luistert. Een druk op de Ambient Aware-knop versterkt het omgevingsgeluid en zorgt dat je kunt horen wat er om je heen gebeurt. De TalkThru-modus verlaagt het geluidsniveau van de muziek, zodat je met vrienden kunt praten zonder je hoofdtelefoon af te hoeven zetten.

In jouw wereld is superieur geluid essentieel, dus gebruik de JBL LIVE400BT draadloze on-ear hoofdtelefoon. Uitgerust met krachtige 40 mm drivers levert de JBL LIVE400BT hoofdtelefoon JBL Signature Sound met een verbeterde bas zodat elke track tot leven komt. Hulp nodig om de dag door te komen? Maak eenvoudig gebruik van de Google Assistent of Amazon Alexa met een druk op de oorschelp en speel jouw favoriete playlist, stuur je vriend of vriendin een bericht of kijk wat voor weer het wordt en meer, zonder op je telefoon te hoeven kijken. Maar dat is niet alles. De JBL LIVE400BT hoofdtelefoon kan je ook in contact houden met jouw omgeving dankzij de Ambient Aware-functie en TalkThru-technologie waarmee je een gesprek kunt voeren zonder jouw hoofdtelefoon af te doen. Lichtgewicht en comfortabel dankzij de super zachte hoofdband geniet je van 24 uur muziekstreaming met 2 uur oplaadtijd, multi-pointverbindingen en een handig afneembare kabel met afstandbediening/microfoon, zodat je zelfs kunt blijven luisteren als de batterij leeg is. Ga uit je dak terwijl je toch verbonden blijft met de JBL LIVE400BT hoofdtelefoon.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 69,00
Model LIVE 400BT
Fabrieksgarantie 2 jaar
Fabrikantnummer (MPN) LIVE 400BT
Service type Inleveren of opsturen
Productgroep Koptelefoon
EAN 6925281940286
Merk JBL
Kleur Blauw
Bluetooth Ja
Noise cancelling Nee
Inklapbaar Ja
Draagwijze On-ear
Specificaties

Gebruiksgemak

Inklapbaar
Draagwijze
On-ear

Algemeen

Noise cancelling

Aansluitingen

Bluetooth

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Blauw

Productinformatie

Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen
Productgroep
Koptelefoon
Merk
JBL