JBL LIVE 400BT Wit Draadloze Hoofdtelefoon

jbl jbl
€ 69,00
online tijdelijk uitverkocht
  • On ear
  • Bluetooth -JBL Signature Sound -Krijg hulp van je stemassistent. -Ambient Aware- en TalkThru-technologie

Gegevens

JBL Signature Sound 40 mm drivers en een geluid dat te vinden is in de bekendste zalen ter wereld.

Krijg hulp van je stemassistent. Speel jouw favoriete playlist, stuur je vriend of vriendin een bericht of kijk wat het weer wordt en meer met een eenvoudige druk op de oorschelp om de Google stemassistent of Amazon Alexa te activeren. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen.

Ambient Aware- en TalkThru-technologie Laat de muziek doorgaan! Blijf contact houden met je omgeving terwijl je naar jouw favoriete tracks luistert. Een druk op de Ambient Aware-knop versterkt het omgevingsgeluid en zorgt dat je kunt horen wat er om je heen gebeurt. De TalkThru-modus verlaagt het geluidsniveau van de muziek, zodat je met vrienden kunt praten zonder je hoofdtelefoon af te hoeven zetten.

dat je kunt horen wat er om je heen gebeurt. De TalkThru-modus verlaagt het geluidsniveau van de muziek, zodat je met vrienden kunt praten zonder je hoofdtelefoon af te hoeven zetten.

24 uur batterijduur 2 uur opladen

15 minuten laden voor 2 uur afspeeltijd Even snel laden gedurende 15 minuten geeft weer 2 uur extra afspeeltijd.

Handsfree telefoongesprekken Blijf in contact met jouw wereld door gesprekken te voeren met de knoppen op de oorschelp. Als de batterij leeg is sluit je gewoon de audiokabel aan en blijf je luisteren en praten.

Multi-pointverbinding Stelt je in staat moeiteloos over te schakelen tussen het ene Bluetooth®-apparaat en het andere. Je kunt simpelweg overschakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. Je mist dus nooit meer een telefoontje.

My JBL Headphones-app Personaliseer jouw luisterervaring door de geluidsinstellingen van de JBL LIVE400BT aan te passen via de gratis My JBL Headphones-app.

Comfort-fit textielen hoofdband Gevormd rond je hoofd met een passende stoffen hoofdband en zachte oorkussens, dat maakt de LIVE400BT super comfortabel.

Afneembare kabel met afstandsbediening/microfoon Als de batterij leeg is sluit je gewoon de audiokabel aan en blijf je luisteren of praten.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 69,00
Model LIVE400BTwht
Fabrieksgarantie 2 jaar
Fabrikantnummer (MPN) LIVE400BTwht
Service type Inleveren of opsturen
Productgroep Koptelefoon
EAN 6925281940293
Merk JBL
Kleur Wit
Draagwijze On-ear

Specificaties

Gebruiksgemak

Draagwijze
On-ear

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit

Productinformatie

Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen
Productgroep
Koptelefoon
Merk
JBL