JBL Party Box 100 draadloze bluetooth speaker

jbl jbl
€ 249,00
online tijdelijk uitverkocht

De JBL PartyBox 100, draagbare Bluetooth-partyluidspreker met lichteffecten.

  • Voorzie je feestje van extra power
  • Verlicht je party
  • Een batterij die maar blijft doorgaan

Gegevens

De JBL PartyBox 100, draagbare Bluetooth-partyluidspreker met lichteffecten.

  • Voorzie je feestje van extra power
  • Verlicht je party
  • Een batterij die maar blijft doorgaan

Voorzie je feestje van extra power Speel de beste beats van het moment De JBL PartyBox 100 produceert 160 watt aan knallend JBL-geluid. Start het feestje waar en wanneer je maar wilt.

Verlicht je party Geef je feestje een extra dimensie met een fantastische lichtshow. Kies uit meerdere RGB LED-lichtpatronen of laat de kleuren dansen op de muziek voor een audiovisuele party van superklasse.

Een batterij die maar blijft doorgaan Rock van zonsopkomst tot zonsondergang met een batterij die maar liefst tot 12 uur meegaat.

Be Loud, Be Proud, Be Ready To Party! Neem het feest met je mee met de draadloze power van de JBL PartyBox 100. Zet de nacht in vuur en vlam Kies de perfecte lichtshow of laat de muziek de stemming bepalen. Maak je eigen mix. Speel een playlist van je USB-stick of stream vanaf een apparaat dat Bluetooth ondersteunt. Feest erop los met mic- en gitaaringangen. Vind wat bij je past Monteer je luidspreker op een statief en dompel de ruimte onder in dynamisch JBL-geluid. Ga de hele nacht door met een batterij die tot 12 uur meegaat. Sluit je luidspreker aan op een stopcontact voor geluid zonder einde.

Aansluiten en spelen maar Microfoon klaar om te zingen. Gitaar klaar om te spelen. Simpelweg aansluiten op je luidspreker, het podium op en schitteren als nooit tevoren.

Naadloos streamen via Bluetooth Het is gemakkelijk zonder onderbreking muziek af te spelen. Gemakkelijk aansluiten op je smartphone, tablet of favoriete online service via een Bluetooth-apparaat om draadloos te streamen zonder onderbreking.

Eenvoudig gebruik van playlists Maak er je eigen feestje van. Bouw je ultieme partygeluiden compleet naar eigen wens. Stel simpelweg een playlist samen, zet die op een USB-stick en steek deze in je luidspreker.

Versterk je audio Is één luidspreker niet genoeg? Koppel dan maximaal twee compatibele partyluidsprekers via True Wireless Stereo (Bluetooth).

Plaats je luidspreker op een statief Een luidspreker die de sfeer versterkt. Monteer je JBL PartyBox 100 op een statief voor een dynamisch, meeslepend partygeluid dat de menigte echt in beweging brengt.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 249,00
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Bluetooth speaker
Merk JBL
Model PartyBox 100
Fabrikantnummer (MPN) JBLPARTYBOX100EU
EAN 6925281956676

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Bluetooth speaker
Merk
JBL
Alternatieven