WE6 Piano black

jura jura
€ 1.449,00
online tijdelijk uitverkocht
  • Bonen
  • 3 liter inhoud waterreservoir
  • 15 bar druk
  • 1450 Watt vermogen
  • Klein zakelijk gebruik

Gegevens

Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer. Koffie zorgt immers voor een ontspannen, communicatieve én productieve omgeving. Koffie stimuleert, inspireert en mobiliseert de creativiteit. Koffie is daarom op geen enkele werkplek weg te denken. De nieuwe WE6 beheerst op virtuoze wijze het hele scala van de koffieklassiekers: van ristretto en espresso tot café crème.

Een waterreservoir met een inhoud van drie liter, een bonenreservoir voor 500 gram koffiebonen en een koffieresidubak met een capaciteit van 25 porties maken van de elegante Professional-volautomaat een ideale oplossing op locaties waar dagelijks ongeveer 30 koffiespecialiteiten worden bereid. Innovatieve technologieën zorgen voor een ware revolutie op het gebied van koffiegenot. Toetsen aan de voorzijde en een moderne TFT-display maken de bediening ook voor ongeoefende gebruikers uitermate eenvoudig.

Modernste technologieën voor volmaakt genot Bij de WE6 kan uit totaal acht specialiteiten worden gekozen. JURA heeft het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten volledig geperfectioneerd. Daarom kunnen deze met de WE-serie altijd in koffiebar-kwaliteit worden bereid. Voor de optimale maalgraad zorgt de zestraps Aroma G3-molen. Deze maalt de koffiebonen altijd vers, snel en met volledig behoud van het aroma. De variabele zetgroep met een inhoud van 5 tot 16 gram zorgt altijd voor ideale bereidingsomstandigheden. Het door JURA ontwikkelde impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd, doordat het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door het koffiepoeder wordt geperst.

TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie Reinheid en hygiëne zijn met name in bedrijven van cruciaal belang. Daarom zorgen geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's, in combinatie met speciaal voor de volautomaten van JURA ontwikkelde reinigingsproducten, voor smetteloze hygiëne met één druk op de knop – gecertificeerd door TÜV Rheinland. Hierdoor is de WE6 ook voor bedrijven met een HACCP-concept* een uitstekende keuze.

  • Hazard Analysis and Critical Control Points-concept

Zo individueel als uw eisen Aangezien de eisen per toepassingsgebied verschillen, biedt de WE6 tal van mogelijkheden voor programmering en individualisering. Zo kunnen poeder- en waterhoeveelheid volledig aan de persoonlijke voorkeuren en het gebruikte servies worden aangepast. Het is eveneens mogelijk om de voorkeur voor bepaalde koffiespecialiteiten in te stellen door andere koffiespecialiteiten te blokkeren. Desgewenst zijn er verschillende modi beschikbaar waarmee vooraf ingestelde waarden of vulhoeveelheden voor de kopjes pas kunnen worden gewijzigd nadat een bepaalde toetscombinatie is ingedrukt. Abusievelijk verkeerde bediening uitgesloten.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 1.449,00
Manufacturer Jura
Model WE6PIANOBLACK
Fabrikantnummer (MPN) WE6PIANOBLACK
Service type Thuis opgehaald
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 0,00
Productgroep Espressomachine
EAN 7610917151141
Merk Jura
Snoerlengte 1100.0000
Druk van de pomp 15
Materiaal behuizing Kunststof
Display Ja
Inhoud waterreservoir 3.0000
Gewicht 10000.0000
Diepte 444.0000
Hoogte 419.0000
Breedte 295.0000
Kleur Zwart
Aansluitwaarde 1450
Melkopschuimer Nee
Ingebouwde koffiemolen Ja
Opschuimmethode Geen melkopschuimer
Apparaat type Volledig automatisch
Plaatsing Vrijstaand
Aantal kopjes per zetbeurt 2
Automatisch ontkalkingssysteem Ja
Instelbare maalgraad Ja
Soort bediening Knoppen
Antidruppelfunctie Nee
In werking indicator Ja
Instelbare waterhoeveelheid Ja
Onetouch cafe lungo Ja
Onetouch espresso Ja
Onetouch latte macchiato Nee
Onetouch cappuccino Nee

Specificaties

Koffiespecialiteiten

Onetouch cafe lungo
Onetouch espresso
Onetouch latte macchiato
Onetouch cappuccino

Gebruiksgemak

Automatisch ontkalkingssysteem
Instelbare maalgraad
Soort bediening
Knoppen
Antidruppelfunctie
In werking indicator
Instelbare waterhoeveelheid

Algemeen

Melkopschuimer
Ingebouwde koffiemolen
Opschuimmethode
Geen melkopschuimer
Apparaat type
Volledig automatisch
Plaatsing
Vrijstaand

Fysieke_eigenschappen

Materiaal behuizing
Kunststof
Display
Kleur
Zwart

Productinformatie

Service type
Thuis opgehaald
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Espressomachine
Merk
Jura