Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

Klantenservice

Reparatie / onderhoud

Een storing in apparatuur is altijd vervelend en komt meestal op een slecht moment. Wij gaan direct voor u aan de slag om een oplossing voor uw probleem te vinden. Soms zijn storingen zelf op te lossen. Lukt dit niet, dan sturen we een monteur om het probleem ter plekke op te lossen. In veel gevallen staat een leen-apparaat ter beschikking.

Voor storingen aan kleine apparaten zoals audio apparatuur, koffiezetapparaten, dvd-spelers, TV’s, etc. kunt u ook bij ons langskomen.

Hoe maak ik een afspraak met een monteur i.v.m. een storing?

Indien u een afspraak wenst te maken met een van onze monteurs voor een defect aan uw apparaat kunt u kiezen om online een reparatie- of onderhoudsverzoek in te plannen of u kunt telefonisch een afspraak inplannen.

Wat is de status van mijn reparatie?

U kunt de status van uw reparatie achterhalen door contact op te nemen met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat er minimaal 5 tot 7 werkdagen voor een reparatie staat. Indien uw reparatie gereed is zal het filiaal waar u uw apparaat ter reparatie heeft aangeboden contact met u opnemen.

Wat kost een reparatie?

Afhankelijk van het apparaat en de aanschafwaarde repareren wij tot een bepaald bedrag direct. Komt een reparatie boven dat bedrag dan nemen wij contact met u op. Bekijk onze reparatie-voorwaarden voor een volledig overzicht.

Heb ik garantie op een reparatie?

Op elke door ons uitgevoerde reparatie heeft u een garantie periode van 3 maanden m.u.v reparaties aangeboden met val en/of vochtschade.

Wat als ik niet thuis ben als de monteur er is?

Als een monteur u thuis niet heeft aangetroffen zal hij een brief in uw bus achterlaten met het verzoek om een nieuwe afspraak te maken.

Let op: we kunnen niet garanderen dat een nieuwe afspraak op dezelfde dag gepland kan worden.

Wat moet ik doen voor een monteur langs komt?

Zorg ervoor dat het desbetreffende apparaat indien mogelijk schoon is en vrij staat zodat de monteur er snel en eenvoudig bij kan komen. Indien de monteur een oud apparaat komt ophalen zorg dan dat deze afgekoppeld klaar staat om mee te kunnen nemen.

Het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vraag.

Naar klantenservice