LG SL9YG soundbar

LG LG
€ 699,00
online tijdelijk uitverkocht

De LG SL9YG Soundbar met google assistant en Dolby Atmos.

Gegevens

**De LG SL9YG Soundbar. Belangrijkste Kenmerken: **

  • Silm-Wall-Mountable Design
  • Dolby Atmos / DTS:X
  • with MERIDIAN Technology
  • High Resolution Audio
  • Google Assistant
  • 4K Pass Through

Slank model voor wandmontage: De LG Sound Bar SL9YG ondersteunt zowel standaard als wandmontage, zodat hij past in elk interieur. Als u de SL9YG aan de muur monteert, detecteert hij automatisch de gewijzigde oriëntatie en past zich aan om het geluidsveld te optimaliseren.

Dimensionaal geluid voor onderdompeling in geluid: De LG Sound Bar SL9YG met Dolby Atmos en DTS:X om je echt onder te dompelen in de films waar je van houdt. Dankzij het transformerende ontwerp van de SL9YG ondersteunt de standmodus 4.1.2 ch Dolby Atmos met een up-firing luidspreker, terwijl de wandbevestigingsstand 4.1.(2) ch Dolby Atmos met een down-firing luidspreker ondersteunt.

MERIDIAN-technologie voor een uitzonderlijk geluid: De LG Sound Bar SL9YG bevat Meridian's geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie die een breed geluidspodium creëert en het geluid naar oorhoogte brengt.

Hoge resolutie audio: Hoge resolutie audio levert 96 kHz bemonsteringsfrequenties en 24-bit diepte, die beide kunnen bijdragen aan een nauwkeuriger geluid en een aangenamere luisterervaring.

LG Sound Bar met de Google Assistent: De LG Sound Bar SL9YG is 's werelds eerste soundbar die zowel de Google Assistant als Dolby Atmos ondersteunt. Nu volgt de SL9YG uw spraakopdrachten om informatie te vinden en ga zo maar door. En dat met een eenvoudig: "Ok Google"

4K-video met hoge resolutie audio: Met de technologie om 4K HDR- en Dolby Vision-video's zonder prestatieverlies door te geven, biedt de LG Sound Bar SL9YG de complete kijkervaring.

Chromecast ingebouwd: Stream alle muziek waar u van houdt met ingebouwde Chromecast-technologie. Open een cast-enabled app zoals Spotify, tik op de cast-knop en de LG Sound Bar SL9YG speelt deze direct af.

**Aansluiten en upgraden naar surround: ** Upgrade uw bestaande LG Sound Bar SL9YG eenvoudig met de optionele SPK8-S. De draadloze achterluidspreker voegt twee audiokanalen toe om het vermogen van uw systeem met 140 watt te verhogen. Geniet van een verhoogde, krachtige surroundsound-ervaring.

Veelzijdige connectiviteit: De LG Sound Bar SL9YG heeft verschillende ingangen en handige opties zoals HDMI, optisch en Bluetooth®.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 699,00
EAN 8806098408283
Merk LG
Productgroep Soundbar
Fabrikantnummer (MPN) 8806098408283
Model SL9YG
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar

Specificaties

Productinformatie

Merk
LG
Productgroep
Soundbar
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar