Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

Daarom een Miele...

Silence

Efficiënt en fluisterstil. Ventilatoren, schouwen en afzuigkappen hebben een speciale en effectieve isolatie. Zo kun je ook bij hoge standen nog een normaal gesprek voeren.

Con@ctivity

Damp en geurtjes altijd optimaal afzuigen en tegelijkertijd energie besparen: een Miele-afzuigkap kan dat volledig automatisch als hij voorzien is van het systeem Con@ctivity. Want dankzij Con@ctivity van Miele kan je afzuigkap communiceren met de kookplaat. Als de Miele-kookplaat wordt ingeschakeld kiest de afzuigkap automatisch de juiste stand voor een optimaal keukenklimaat. Zo kun je je volledig concentreren op het kookproces. Je hoeft niet na te denken over het uitschakelen van het apparaat. Na een automatische luchtafzuiging achteraf schakelt de afzuigkap automatisch uit, wat onnodig energieverbruik voorkomt. Natuurlijk kun je de afzuigkap ook nog handmatig uitschakelen.

Vetfilter van roestvrijstaal

Miele-afzuigkappen zijn uitgerust met één of meerdere roestvrijstalen vetfilters die bestaan uit maar liefst 10 lagen. De filters zijn door het snelkliksysteem gemakkelijk te verwijderen en kunnen in de vaatwasser worden schoongemaakt. Hierbij ontstaan geen zichtbare verkleuringen, waardoor ze lang mooi blijven.