MWI 3345 IX

indesit indesit
€ 449,00
online tijdelijk uitverkocht

Combimagnetron, Core, 38cm, 31L, 1000W, Grill, Hete lucht, Jet Start, Jet Defrost, New ETU, Protruding knobs, RVS, Double Power Wave

Gegevens

Magnetron met dubbel vermogen De innovatieve technologie van de magnetron met het dubbele vermogen geeft uw kookprestaties een extra zetje in de rug, waardoor u sneller kunt genieten van gerechten die nog beter smaken.

Automatische kookfunctie De automatische kookfunctie is de innovatieve kookoplossing waarmee u gewoon de categorie eten selecteert die u wilt bereiden, waarna u de magnetron het overige werk laat doen. De automatische kookfunctie stelt de temperatuur en de bereidingstijd voor uw recept in, terwijl u achterover leunt en ontspant.

Automatisch opwarmen Met Automatisch opwarmen verwarmt u maaltijden die koud of op kamertemperatuur zijn tot perfectie, snel en gelijkmatig.

Auto defrost Met Auto Defrost kiest u gewoon het gewicht en het soort eten dat u wilt ontdooien. Uw magnetron doet de rest, snel en gelijkmatig.

Quartz grill De speciale Quartz Grill-functie verhoogt de temperatuur in uw magnetron, zodat u uw maaltijd sneller kunt bereiden evenals dat deze functie uitermate geschikt is om de magnetron zichzelf te laten reinigen: de Quartz Grill carboniseert voedselresten die in een handomdraai kunnen worden schoongeveegd.

Forced Air Forced Air-technologie combineert de prestaties van de ventilator aan de achterkant van uw magnetron met de kracht van convectiekoken, zodat u in vergelijking met een traditionele oven in slechts de helft van de tijd van uw maaltijd kunt genieten.

Magnetrondeksel De handige magnetrondeksel biedt een logische en praktische oplossing om morsen te voorkomen en ervoor te zorgen dat het bereiden schoner verloopt (d.w.z.: minder opruimen!).

Meer informatie

Meer informatie
Price € 449,00
Productgroep Combi-magnetron
EAN 8050147028100
Merk Indesit
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 449,00
Model MWI3345IX
Fabrikantnummer (MPN) MWI 3345 IX
Service type Monteur aan huis
Kleur Roestvrijstaal
Plaatsing Inbouw

Specificaties

Algemeen

Plaatsing
Inbouw

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Roestvrijstaal

Productinformatie

Productgroep
Combi-magnetron
Merk
Indesit
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Monteur aan huis