Nutribullet Pro champagne Blender

nutribullet nutribullet
€ 99,95
online tijdelijk uitverkocht
  • blender to go
  • inhoud: 0,7 Liter
  • 900 watt
  • ijscrunsher
  • materiaal mengkom: kunststof

Gegevens

Krachtige blender voor sappen, smoothies en shakes! Maak kennis met de NutriBullet Pro Series, de krachtige 900 watt blender voor iedere keuken. Met de NutriBullet maakt u snel en eenvoudig verse sappen, smoothies en shakes. Dankzij het krachtige vermogen worden stevige ingrediënten zoals stengels, zaden en schillen gemakkelijk verpulverd tot een glad geheel.

Het geheim van de NutriBullet Pro Series is de krachtige cyclonische beweging, die alles door de turbo extractor mesbladen dwingt die draaien met een ongelooflijke snelheid van 25.000 toeren per minuut, om de stengels, de zaden en de schillen, waar de meeste essentiële voedingsstoffen zitten, af te breken en te verpulveren.

De krachtige 900 Watt motor zorgt voor een zuiverdere consistentie in vergelijking tot de standaard NutriBullet. Perfect voor het maken van eiwitshakes, sportdranken of smoothies.

Lekkere en gezonde smoothies NutriBullet Pro Series is een krachtige 900 Watt blender waarmee u in slechts enkele seconden een gezonde smoothie boordevol vitaminen, mineralen en vezels bereidt. Deze blender is enorm praktisch: u bereidt uw smoothie in de drinkbeker zelf zodat u hem meteen kunt opdrinken of meenemen. Neemt u de smoothie mee voor onderweg of naar uw werk? Gebruik dan de handige anti-lekdeksel.

De PRO is het model voor intensiever gebruik door mensen met een actieve levenstijl (of die dat wensen), sporters, mensen die met shakes ontbijten en is geschikt voor gezinnen. De krachtige motor vermaalt met gemak ijsklontjes voor dranken en cocktails, smoothies en (eiwit)shakes.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 99,95
Fabrieksgarantie 1 jaar
Productgroep Blender
Model Pro 900
Merk Nutribullet
EAN 8717931720328
Service type Inleveren of opsturen
Inhoud kan/bak 0.7 l
Kleur Champagne
Vermogen 900 W
Aantal snelheidsstanden 1
IJs-crusher Ja

Specificaties

Gebruiksgemak

IJs-crusher

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Champagne

Productinformatie

Fabrieksgarantie
1 jaar
Productgroep
Blender
Merk
Nutribullet
Service type
Inleveren of opsturen