ONKYO T4070B ZWART MEDIASPELER tuner

onkyo onkyo
€ 679,00
online tijdelijk uitverkocht

ONKYO T4070B ZWART MEDIASPELER tuner Onkyo's AirPlay-compatibele T-4070 Network Tuner is klaar voor de mediarevolutie. Verbind de T-4070 met uw thuisnetwerk voor toegang tot cloudgebaseerde streamingdiensten, internetradio en pc-gebaseerde multi-format muziekbibliotheken. Stream audio draadloos vanaf uw iOS-apparaat of pc met AirPlay, of geniet van muziek opgeslagen op iPod, iPhone of flashgeheugenapparaat via de direct digitale USB-poort. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit beschikbare AM / FM / DAB / DAB + -radiozenders. Het beheren van deze overvloed aan muziek kan niet eenvoudiger zijn, met Onkyo's Remote App voor iPod touch / iPhone en Android-telefoon die de controle over de T-4070 binnen handbereik heeft. Welke manier u ook kiest om te luisteren, u zult versteld staan van de pure kwaliteit van het geluid. Ingepakt in een 1,6 mm dik anti-vibratie chassis, het DIDRC-circuit en Wolfson® 192 kHz / 24-bit DAC's op elk kanaal leveren een uiterst nauwkeurige verwerking op audiofiel niveau. Toegevoegd aan een hifi-systeem uit de Onkyo Reference-serie of aan uw bestaande stereo-opstelling, zal de T-4070 de soundtrack nieuw leven inblazen.

Gegevens

-Draadloos streamen met AirPlay -Internetradio en muziekstreamingservices -DIDRC (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry) -DLNA-gecertificeerde thuisnetwerkcapaciteit -Directe digitale verbinding van iPod / iPhone en flashgeheugen via USB-poort -Onkyo Remote Apps voor iPod touch / iPhone en Android

Internetradio en muziekstreamingdiensten Toegang tot het internet via Ethernet en uw thuisnetwerk, brengt de T-4070 streaming audio en internetradio naar uw luisterruimte. Geniet van een vrijwel onbeperkte keuze aan internetradiokanalen van services zoals vTuner, maak je eigen afspeellijsten of vind snel en gemakkelijk artiesten die op je favorieten lijken. U hoeft niet meer te wachten op downloads of waardevolle schijfruimte op te vullen op smartphones.

Draadloos streamen met AirPlay AirPlay kunt u audio van uw iOS-apparaat of met iTunes uitgeruste personal computer naar de T-4070 streamen via uw Wi-Fi-thuisnetwerk. Het protocol verzendt audiobestanden zonder verslechtering van de oorspronkelijke geluidskwaliteit, waardoor het ideaal is voor gevoelige hifi-systemen.

DIDRC (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry) Onkyo heeft DIDRC-technologie ontwikkeld voor gebruik in zijn hifi-componenten. Ondanks dat het buiten het normale bereik van het menselijk gehoor ligt, zijn frequenties boven 100 kHz gevoelig voor vormen van vervorming door digitale apparaten. Subtiele vervorming in het superhoge frequentiebereik kan "beatinterferentie" genereren, die de oorspronkelijke geluidskarakteristieken kan beïnvloeden. DIDRC vermindert effectief waarneembare ruis en levert helderder dan ooit audio.

DLNA-gecertificeerde thuisnetwerkcapaciteit Met de DLNA 1.5-gecertificeerde thuisnetwerkfunctie van de T-4070 kunt u uw muziek naadloos delen tussen apparaten. U kunt een reeks audiobestanden die op uw thuis-pc of mediaserver zijn opgeslagen naar de T-4070 sturen, zelfs als deze in een andere ruimte is ingesteld. Ondersteunde bestandstypes zijn MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, Ogg Vorbis en AAC.

Directe digitale verbinding van iPod / iPhone en flashgeheugen via USB-poort Via de USB-poort op het voorpaneel van de T-4070 hebt u toegang tot MP3-, WMA-, FLAC- en AAC-audiobestanden die zijn opgeslagen op een USB-stick of iPod / iPhone. Omdat de audiosignalen in plaats van analoog in digitale vorm worden getransporteerd, is er veel minder kans op signaalverslechtering. Eindresultaat: je muziek klinkt schoner en trouwer aan het origineel. Een ander voordeel van de USB-ingang is dat u hiermee de afstandsbediening van het systeem kunt gebruiken om audiobestanden op het aangesloten apparaat af te spelen.

Afzonderlijke 192 kHz / 24-bit DAC's voor L / R-kanalen Hoogwaardige Wolfson® DAC's werken om de analoge audioprestaties op de T-4070 te optimaliseren. De tuner beschikt over dubbele 24-bit WM8742 DAC's, die bemonsteringsfrequenties tot 192 kHz ondersteunen. Hoewel deze DAC's zijn gespecificeerd om tweekanaals audio op een enkele chip te verwerken, gebruikt Onkyo afzonderlijke chips voor elk stereokanaal om de meest nauwkeurige digitaal-naar-analoogconversie te garanderen.

Onkyo Remote Apps voor iPod touch / iPhone en Android De Onkyo Remote 2 voor iPod touch / iPhone * 1 en de Onkyo Remote voor Android * 2-applicaties bieden beide een intuïtieve manier om netwerk-compatibele Onkyo hifi-systemen te bedienen. Gebruikers kunnen zelfs andere met Remote Interactive uitgeruste componenten bedienen - zoals geïntegreerde versterkers en CD-spelers - met behulp van beide applicaties via de T-4070, waardoor uw handset een handige alles-in-één afstandsbediening wordt * 3. Binnen handbereik hebt u de mogelijkheid om een ​​breed scala aan aanpassingen uit te voeren, waaronder het selecteren van een invoerbron; tracks stoppen, overslaan of pauzeren; of de instellingen voor bas en hoge tonen wijzigen. Beide applicaties zijn beschikbaar als gratis downloads.

  • 1 Compatibel met iPod touch (3e generatie of hoger) en iPhone 3GS of hoger. (Alle modellen vereisen iOS 4.2 of hoger.) * 2 Android OS 2.1 of hoger vereist. * 3 Compatibele Onkyo hifi-componenten omvatten A-9000R en A-9070 versterkers, C-7070 en C-7030 CD-spelers en alle CD-spelers van eerder model met RI-mogelijkheden.

Volledig vlak anti-vibratie chassis Als het gaat om onderdelen en constructie, is het niet in de aard van Onkyo om hoeken te snijden. De T-4070 is geen uitzondering. De bouwkwaliteit begint vanaf de grond met een zeer stijf, 1,6 mm dik, volledig vlak chassis dat uitstekende bescherming biedt tegen trillingen in het schap.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 679,00
Fabrikantnummer (MPN) T-4070 (B)
Model T4070B
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Onkyo
EAN 4961330034942

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Onkyo