PANASONIC KX-TGD320NLG telefoon

panasonic panasonic
€ 59,00
online tijdelijk uitverkocht

Digitale draadloze telefoon met antwoordapparaat

Gegevens

Praat gedurende lange tijd Een batterij met grote capaciteit zorgt voor een maximale gesprekstijd van 16 uur, zodat je extra lang kan praten. De handset kan ook gedurende ongeveer 8 dagen stand-by blijven zonder te bellen.

DECT Security De communicatie tussen de draadloze handset en het basisstation zijn gecodeerd, terwijl het gecodeerde wachtwoord periodiek gewijzigd wordt om een hoog veiligheidsniveau te garanderen.

Eenvoudig te horen Een ruisonderdrukkingsfunctie en een grote luidspreker zorgen ervoor dat opgenomen berichten duidelijk worden afgespeeld.

Blokkering ongewenste oproepen Je kunt elk gewenst nummer blokkeren, evenals iedere willekeurige startreeks van 2 tot 8 cijfers die overeenstemt met de gespecificeerde nummers of anonieme oproepen

Niet storen-functie Elke handset kan worden geprogrammeerd om te voorkomen dat het tijdens specifieke periodes gaat rinkelen. Het geluid van de speciale bellers, die in een contactgroep van het telefoonboek zijn geplaatst, kan echter worden ingeschakeld.

Baby Monitor Als ouders de baby alleen laten, zal de handset de huilende stem van de baby opvangen en de ouders op de hoogte brengen via een handset in een andere kamer.

Ontvang gesprekken op je antwoordapparaat waar je ook bent Als een nieuw bericht wordt ingesproken op het antwoordapparaat, zal het basisstation je waarschuwen met een geluid.

Bel alle handsets tegelijkertijd Als je je gezinsleden wilt zoeken en je niet weet waar ze zijn in het huis, dan kun je een intercom-oproep naar alle handsets maken. Hiermee kun je degene die je zoekt vinden zonder het hele huis te doorzoeken.

Wanneer de telefoon niet wordt gebruikt, wordt straling compleet uitgeschakeld. Eco Mode Plus verlaagt het zendvermogen tot nul. Het basisstation blijft UIT totdat er een oproep binnenkomt of een handset wordt geactiveerd.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 59,00
Fabrikantnummer (MPN) KX-TGD320NLG
Model KX-TGD320NLG
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Panasonic
EAN 5025232824847
Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Panasonic