Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

Uniek! Tot 8 jaar garantie op uw keukenapparatuur

Pelgrim heeft een unieke garantieregeling. Als je gelijktijdig vier Pelgrim inbouwapparaten of meer aanschaft, dan ontvangt je naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. Je betaalt dan alleen de voorrijkosten. Lees hier de voorwaarden van Pelgrim

Sterk in inbouwapparaten

Pelgrim maakt je keuken mooier en makkelijker. Al meer dan 95 jaar een puur Nederlands merk met keukenapparatuur vol gemak en technisch vernuft.
Profiteer van de Obbink service

Obbink is geautoriseerd om service te verlenen.
En mag in veel gevalen binnen de garantie service verlenen op alle Pelgrim apparaten.

Service nodig? Ga dan hier verder naar:
obbinkservice.nl

Over Pelgrim

In Gaanderen wordt op 4 juni 1920 de N.V. emailleerfabriek “Neerlandia” opgericht. Op 28 april 1931 wordt Pelgrim, als dochteronderneming van Neerlandia, opgericht. Pelgrim bestaat dus al bijna 100 jaar! Als echt Nederlands merk richt het zich op technisch slimme keukenapparatuur dat gemakkelijk in gebruik is. Pelgrim is en blijft altijd op zoek naar mogelijkheden om ook jouw huishouden gemakkelijker te maken. Het doel van Pelgrim is om je, samen met vrienden en familie, aan tafel te laten gaan.

Pelgrim keukenapparatuur.

De keukenapparaten van Pelgrim zijn duurzaam, van goede kwaliteit en vervaardigd in diverse stijlen. Kortom, voor elke keukenstijl en kookwensen zijn er Pelgrim keukenapparaten verkrijgbaar.

Door het ruime assortiment Pelgrim vaatwassers heb je keuze uit het aantal couverts, druk- of tiptoetsbediening, de hoogte en wel of geen digitaal display. Oftewel, hoe groot je gezin ook is, Pelgrim heeft een passende vaatwasser die jou veel werk uit handen neemt. De nieuwste Pelgrim vaatwassers zijn daarnaast extra zuinig door de zuinige energieklasse, het lage waterverbruik en de tijdverkortfunctie.

Koken op inductie kookplaten is populairder dan ooit, het is energiezuinig, veilig en gaat lekker snel. De kookzone wordt pas warm wanneer er een pan op staat, hierdoor gaat er geen warmte verloren. Bij de Pelgrim inductie kookplaten staat gebruiksvriendelijkheid altijd voorop, dit is de basis van elke innovatie. Enkele inductie kookplaten van Pelgrim beschikken daarnaast over flexzones; hiermee zijn de kookzones aan de voor- en achterkant te koppelen voor een extra groot kookoppervlak. Fornuizen zijn combinaties van een kookplaat naar keuze en één of meerdere ovens.

Een fornuis van Pelgrim is een echte blikvanger in jouw keuken, het fornuis is zowel vrijstaand als tussen de keukenkastjes te plaatsen. Pelgrim fornuizen zijn 90 cm hoog en verkrijgbaar in diverse breedtes.

Bron: Pelgrim