Philips BG105/10 bodygroom AA-Batterij, Wet&Dry

philips philips
€ 29,99
Onbekend

Philips Bodygroom series 1000 body groomer BG105/10

Gegevens

TRIMT LICHAAMSHAAR, BESCHERMT DE HUID De Series 1000 is speciaal ontworpen voor het lichaam, in tegenstelling tot andere handmatige of elektrische apparaten voor het gezicht. De bodygroomer heeft een uniek huidbeschermend systeem en compact design. Ideaal voor gebruik op kleinere, gevoelige gebieden of onderweg.

Trim tot 0,5 mm terwijl uw huid wordt beschermd Het unieke huidbeschermende systeem beschermt zelfs de gevoeligste gebieden van uw lichaam, waardoor u haar tot 0,5 mm kunt trimmen zonder dat er direct contact is tussen de scherpe rand van de messen en uw huid.

Trim haar in iedere richting met de kam van 3 mm Dankzij het unieke design met tweerichtingstrimmer en kam van 3 mm bereikt dit apparaat alle haren, ook als ze in verschillende richtingen groeien. Voor dikker haar wordt voortrimmen met de kam aangeraden.

Bevat één AA-batterij, voor maximaal 2 maanden gebruik Deze compacte trimmer werkt op AA-batterijen en kan overal en altijd worden gebruikt. Eén batterij is goed voor twee maanden gebruik. Dit kan echter variëren afhankelijk van het haartype en de gebruiksfrequentie. Gebruik voor optimale prestaties alleen hoogwaardige Philips Alkaline AA-batterijen.

Eenvoudig te reinigen en ook te gebruiken onder de douche De bodygroomer is 100% water- en douchebestendig, dus u kunt het gewoon schoonspoelen als u klaar bent. Gebruik de bodygroomer vóór het douchen op droog haar voor de beste resultaten.

Ergonomische greep voor maximale controle De rubberen greep is ontworpen voor optimaal gebruik, zelfs als het apparaat nat is, en voor betere controle tijdens het gebruik onder de douche en daarbuiten.

Douchesnoer voor extra opberggemak Gebruik het douchesnoer om de bodygroomer op een handige plek op te hangen. Altijd bij de hand en klaar voor gebruik.

2 jaar garantie, weinig of geen olie nodig Al onze verzorgingsproducten zijn van duurzame kwaliteit. Ze worden geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie en hebben nooit olie nodig.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 29,99
Model BG105/10
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Bodygroom
Merk Philips
Fabrikantnummer (MPN) BG105/10
EAN 8710103726623
Kleur Zwart
Scheerwijze Onder de douche
Geschikt voor lichaamsdeel Lichaam

Specificaties

Algemeen

Scheerwijze
Onder de douche
Geschikt voor lichaamsdeel
Lichaam

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Bodygroom
Merk
Philips