Philips ladyshave BRL140/00 wet/dry

philips philips
€ 39,99
online tijdelijk uitverkocht
  • Scheerapparaat met enkel scheerblad
  • 8 uur opladen
  • 4 accessoires

Gegevens

Glijdt soepel voor een huidvriendelijke scheerbeurt Ervaar een gladde en zachte scheerbeurt voor uw benen en lichaam. De SatinShave Advanced-ladyshave zorgt zelfs in bad of onder de douche eenvoudig en moeiteloos voor een gladde huid zonder irritatie.

Bewegend scheerhoofd voor een gelijkmatig scheerresultaat Het bewegende scheerhoofd glijdt op natuurlijke wijze over de contouren en natuurlijke rondingen van uw lichaam en houdt zo nauw en continu contact met de huid voor een gelijkmatig resultaat.

Parelvormige trimmeruiteinden ter bescherming tegen krassen De parelvormige trimmeruiteinden voor en achter het scheerblad zorgen ervoor dat het scheerapparaat soepel over uw huid glijdt en krassen voorkomt.

Eerste epileerapparaat met S-vormige handgreep De ergonomische, S-vormige handgreep zorgt voor optimale controle en beter bereik met natuurlijke en nauwkeurige bewegingen over het hele lichaam.

Voor nat en droog gebruik in bad of onder de douche Voor zacht en comfortabel gebruik onder de douche of in bad. Met antisliphandvat voor optimaal nat en droog gebruik.

Batterij-indicator De batterij-indicator geeft aan wanneer het scheerapparaat wordt opgeladen, of wanneer de batterij vol of bijna leeg is.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 39,99
Model BRL140/00
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Ladyshave
Merk Philips
Fabrikantnummer (MPN) BRL140/00
EAN 8710103748182
Kleur Wit
Scheerwijze Droog, Nat
Geschikt voor lichaamsdeel Lichaam

Specificaties

Algemeen

Scheerwijze
Droog, Nat
Geschikt voor lichaamsdeel
Lichaam

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Ladyshave
Merk
Philips