Philips ladyshave BRL170/00 dubbele scheerkop, wet&dry, bikini opzetstuk, beschermkap, 1u/60min, wit

philips philips
€ 57,99
1-2 werkdagen
  • Scheerapparaat met dubbel scheerblad
  • Geavanceerd scheersysteem
  • 1 uur opladen + snel opladen
  • 5 accessoires

Gegevens

Ons meest geavanceerde scheersysteem voor het gladste resultaat De flexibele gebogen messen zijn 75% efficiënter dan traditionele ladyshave-messen*. Onder de beschermfolie volgen ze de contouren voor het gladste resultaat.

Multiflex scheerhoofd met dubbel scheerblad voor minder gemiste haren Terwijl u het scheerapparaat over uw lichaam leidt, beweegt het multiflex scheerhoofd met bewegende scheerbladen en flexibele hals mee voor optimaal contact met de huid. De dubbele scheerbladen zorgen ervoor dat er minder haren worden gemist.

Zachte kussentjes voor langdurig comfort en een uiterst zachte huid De zachte, comfortabele kussentjes aan beide kanten van het scheerhoofd zorgen voor een vloeiende beweging en een zachte huid, vooral bij de rondingen van uw lichaam.

De parelvormige trimmeruiteinden en de veiligheidsbeugel beschermen tegen krassen De ronde parelvormige trimmeruiteinden en de veiligheidsbeugel onder de trimmer beschermen uw huid tegen krassen en garanderen een comfortabele scheerbeurt.

Voor nat en droog gebruik in bad of onder de douche Voor zacht en comfortabel gebruik onder de douche of in bad. Met antisliphandvat voor optimaal nat en droog gebruik.

Batterij-indicator De batterij-indicator geeft aan wanneer het scheerapparaat wordt opgeladen, of wanneer de batterij vol of bijna leeg is.

Eerste epileerapparaat met S-vormige handgreep De ergonomische, S-vormige handgreep zorgt voor optimale controle en beter bereik met natuurlijke en nauwkeurige bewegingen over het hele lichaam.

Snel opladen in 5 minuten Snel opladen in 5 minuten voor een volledige scheerbeurt.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 57,99
Productgroep Ladyshave
Model BRL170/00
Fabrikantnummer (MPN) BRL170/00
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
EAN 8710103748205
Merk Philips
Kleur Wit
Geschikt voor lichaamsdeel Lichaam
Scheerwijze Droog, Nat

Specificaties

Algemeen

Geschikt voor lichaamsdeel
Lichaam
Scheerwijze
Droog, Nat

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit

Productinformatie

Productgroep
Ladyshave
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Philips