Philips BT5502/15 baardtrimmer

philips philips
€ 49,99
Onbekend

Philips Beardtrimmer series 5000 Baardtrimmer BT5502/15

Gegevens

Gelijkmatig trimmen in één beweging Een gelijkmatige en precieze afwerking van stoppels van 3 dagen, een korte of een lange baard. Ons innovatieve Lift & Trim PRO-systeem tilt de haren op tot de dubbel geslepen mesjes voor een gelijkmatig trimresultaat in één beweging.

Geleidt platliggende haren naar de mesjes voor een gelijkmatig resultaat rim uw stoppels in één beweging met ons innovatieve Lift & Trim PRO-systeem. Het tilt platliggende haren en leidt ze naar de scherpe metalen mesjes voor een nauwkeurig resultaat.

Zelfslijpende metalen mesjes zijn nauwkeurig zelfs zonder ze te hoeven smeren De roestvrijstalen mesjes zijn dubbel geslepen en snijden zelfs nauwkeurig door de dikste haren. Ze slijpen zichzelf doordat ze lichtjes tegen elkaar wrijven, dus gedurende de levensduur van de trimmer hoeven de mesjes niet te worden vervangen of te worden gesmeerd

40 vergrendelbare lengtestanden van 0,4 tot 20 mm Pas de kammen aan met het instelwiel om de gewenste lengte te kiezen voor de gewenste baardstijl. Gebruik de korte baardkam voor een lengte tussen 0,4 en10 mm en de lange baardkam van een lengte tussen 10 en 20 mm.

Instelbare precisie: stappen voor elke baardstijl Stappen van 0,2 mm tussen 0,4 en 2 mm voor een nauwkeurige korte baardstijl; stappen van 0,5 mm tussen 2 en 5 mm voor een gelijkmatige stoppelbaard; stappen van 1 mm boven de 5 mm voor het onderhouden van een lange baard.

Maximaal 90 minuten gebruik na een 1 uur opladen, of gebruik het snoer Laad uw baardtrimmer 1 uur op voor maximaal 90 minuten snoerloos gebruik, of sluit hem gewoon aan op het stopcontact. Met de functie voor snel opladen hebt u al een volledige trimbeurt na slechts 5 minuten opladen.

100% waterdicht voor eenvoudig, grondig schoonmaken Spoel uw waterdichte baardtrimmer onder de kraan af om deze grondig te reinigen.

Zie in een oogopslag de batterijstatus van de trimmer De batterij-indicator geeft aan wanneer de batterij van de trimmer leeg is, bezig is met opladen, of vol is.

2 jaar garantie, geschikt voor alle voltages, geen olie nodig Al onze verzorgingsproducten zijn van duurzame kwaliteit. Ze worden geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie, zijn geschikt voor alle voltages en hebben nooit olie nodig.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 49,99
Model BT5502/15
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Scheerapparaat
Merk Philips
Fabrikantnummer (MPN) BT5502/15
EAN 8710103885498
Kleur Grijs
Scheerwijze Droog, Nat
Geschikt voor lichaamsdeel Gezicht

Specificaties

Algemeen

Scheerwijze
Droog, Nat
Geschikt voor lichaamsdeel
Gezicht

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Grijs

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Scheerapparaat
Merk
Philips