Philips BT7510/15 Baardtrimmer

philips philips
€ 79,99
online tijdelijk uitverkocht

-Baardtrimmer -100 - 240 V -2 jaar garantie -Gebruikerstijd 100 min

Gegevens

Trimmer met afzuigfunctie

Trim uw baard, snor en bakkebaarden zonder rommel. De nieuwe Philips Vaccuümtrimmer heeft een verbeterd systeem voor krachtige prestaties met een 50% sterkere luchtstroom. De trimmer vangt haar effectief op, waardoor u zonder rommel kunt trimmen.

Geoptimaliseerde airflow voor trimmen zonder rommel De nieuwe Philips-baardtrimmer met afzuigfunctie heeft een 50% sterkere, betere luchtstroom*. De krachtige afzuigfunctie vangt tot wel 95% van het getrimde haar op** voor een trimbeurt zonder rommel.

Geleidt platliggende haren naar de mesjes voor een gelijkmatig resultaat Trim uw stoppels in één beweging met ons innovatieve Lift & Trim PRO-systeem. Het tilt platliggende haren en leidt ze naar de scherpe metalen mesjes voor een nauwkeurig resultaat.

Zelfslijpende metalen mesjes zijn nauwkeurig zelfs zonder ze te hoeven smeren De roestvrijstalen mesjes zijn dubbel geslepen en snijden zelfs nauwkeurig door de dikste haren. Ze slijpen zichzelf doordat ze lichtjes tegen elkaar wrijven, dus gedurende de levensduur van de trimmer hoeven de mesjes niet te worden vervangen of te worden gesmeerd

20 vergrendelbare lengtestanden van 0,5–10 mm met 0,5 mm nauwkeurigheid Kies uw trimlengte door aan het instelwiel op het handvat te draaien tot de gewenste lengte, van 0,5 tot 10 mm met 0,5mm nauwkeurigheid, wordt weergegeven. De gekozen lengte wordt nu 'vergrendeld' voor een gelijkmatige trimbeurt.

Opklikbare precisietrimmer voor perfecte afwerking en details Trim uw snor of definieer details en randen op moeilijk bereikbare plekken met de opklikbare precisietrimmer.

Maximaal 100 minuten gebruik na een 1 uur opladen, of gebruik het snoer De krachtige lithium ion-batterij levert maximaal 100 minuten draadloos gebruik na 1 uur opladen. U kunt ook uw trimmer met het stopcontact verbinden of de snellaadfunctie gebruiken voor een volledige trimbeurt na slechts 5 minuten opladen.

Zie in een oogopslag de batterijstatus van de trimmer De batterij-indicator geeft aan wanneer de batterij van de trimmer leeg is, bezig is met opladen, of vol is.

Leeg de kamer en spoel de mesjes af met water Als u klaar bent, kunt u de messen eenvoudig lostrekken, de messen en kam onder de kraan afspoelen, de haarkamer legen en losse haren weg borstelen met het meegeleverde schoonmaakborsteltje, voor langdurige prestaties.

2 jaar garantie, geschikt voor alle voltages, geen olie nodig Al onze verzorgingsproducten zijn van duurzame kwaliteit. Ze worden geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie, zijn geschikt voor alle voltages en hebben nooit olie nodig.

Technische specificaties

Scheersysteem -Precisie (grootte van stappen) per 0,5 mm -Van 0,5 tot 10 mm -Roestvrijstalen messen

Gebruiksgemak -Eenvoudig in te stellen lengtestanden -Indicatie voor batterij opladen -Afspoelbare mesjes en kapjes -Met of zonder snoer te gebruiken -20 geïntegreerde lengte-instellingen

Ontwerp -Antraciet -Zachte grip

Voedingssysteem -Snel opladen in 5 minuten

Vermogen -Gebruikstijd maximaal 100 minuten -Volledig opladen in 1 uur -Batterijtype lithium-ion -100 - 240 V

Service -2 jaar garantie -Geen olie nodig

Accessoires -Precisietrimmer -Precisiekam van 3 mm -Zacht opbergetui -Onderhoud reinigingsborsteltje

Meer informatie

Meer informatie
Price € 79,99
Productgroep Baardtrimmer
Model BT7510/15
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
EAN 8710103879855
Merk Philips
Kleur Zwart
Geschikt voor lichaamsdeel Gezicht
Scheerwijze Droog

Specificaties

Algemeen

Geschikt voor lichaamsdeel
Gezicht
Scheerwijze
Droog

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Productgroep
Baardtrimmer
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Philips