Philips GC3672/20 EasySpeed Advanced Strijkijzer

philips philips
€ 64,99
online tijdelijk uitverkocht

-Philips -GC3672/20 -Stoomstrijkijzer -2400 W -35 min

Gegevens

-2400 W voor snelle opwarming in 30 seconden Slechts 30 seconden opwarmen voor snel starten.

-Stoomstoot tot 190 g verwijdert moeiteloos de meest hardnekkige kreuken Dringt dieper door in stoffen om hardnekkige kreuken eenvoudig te verwijderen.

-Stoomproductie tot 35 g/min. voor krachtige en stabiele strijkresultaten

-Slimme voet laadt op in een handomdraai, met lichtindicator Het slimme basisstation laadt het strijkijzer op in een paar seconden. Gekleurd licht geeft aan wanneer het strijkijzer klaar is voor gebruik en herinnert u eraan wanneer u het op moet laden.

-Extra grote waterinlaat voor snel bijvullen en legen Door een extra grote vulopening kan het waterreservoir snel worden bijgevuld en geleegd.

-Duurzame keramische zoolplaat voor soepel glijden Onze duurzame keramische zoolplaat glijdt goed op alle kledingstukken. De zoolplaat is niet-klevend, krasbestendig en eenvoudig schoon te houden.

-Draagvergrendeling en snoerklem voor eenvoudig en netjes opbergen Het strijkijzer kan veilig op de voet bevestigd worden met ons draagvergrendelingssysteem. Het snoer is gemakkelijk rond de voet te wikkelen en wordt met een klem netjes op zijn plaats gehouden.

-Minder navullen dankzij het extra grote waterreservoir van 300 ml Minder vaak bijvullen dankzij het grote waterreservoir van 300 ml, dus u strijkt meer kleren in één enkele beurt.

-Calc Clean-schuifknop voor langdurige stoomprestaties Dit strijkijzer werkt met gewoon kraanwater. Calc-clean is een ingebouwde reinigingsfunctie voor het verwijderen van kalkaanslag en het behouden van optimale prestaties.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 64,99
Merk Philips
EAN 8710103859048
Model GC3672/20
Productgroep Stoomstrijkijzer
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Inleveren of opsturen
Vermogen 2400 W

Specificaties

Productinformatie

Merk
Philips
Productgroep
Stoomstrijkijzer
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen