PHILIPS HC3510/15 tondeuse / bodygroomer

philips philips
€ 19,95
Onbekend

De Philips HC3510/15 tondeuse.

Gegevens

De Philips HC3510/15 tondeuse. Eenvoudig, gelijkmatig trimmen Sneller trimmen zonder vastlopen.

  • Roestvrijstalen messen
  • 13 lengtestanden
  • Gebruik met snoer
  • Incl. baardkam

Trim-n-Flow-technologie voor langdurig trimmen: Onze nieuwe, innovatieve kam is ontworpen om te voorkomen dat het haar vast blijft zitten in de trimmer en u uw trimbeurt zonder onderbreking kunt voltooien.

Dubbel geslepen messen voor 2 keer sneller trimmen: Trim krachtig elk type haar met onze geavanceerde DualCut-technologie: een innovatief dubbelzijdig knipelement dat het haar twee keer zo snel trimt als eenzijdige mesjes.

Zelfslijpende roestvrijstalen mesjes: Zelfslijpende roestvrijstalen mesjes zijn ongelooflijk duurzaam. Zelfs na vijf jaar trimmen ze nog net zoals ze dat op de eerste dag deden.

13 eenvoudig te selecteren en te vergrendelen lengtestanden: 0,5 mm t/m 23 mm Stel eenvoudig de gewenste lengte in. De instelbare kam heeft 12 vergrendelbare lengtestanden, van 1 mm tot 23 mm, met precies 2 mm tussen elke lengte. Verwijder de kam voor een glad trimresultaat van 0,5 mm.

Efficiënt voedingssysteem voor gebruik met snoer: 1,8 m lang netsnoer voor constante stroomvoorziening.

Ergonomische handgreep voor meer comfort en controle: De duurzame HAIRCLIPPER 3000-serie is ontworpen voor comfort, gebruiks- en bedieningsgemak. Dankzij de speciale structuur en handgreep kunt u de trimmer heel gemakkelijk sturen om al uw gezichtshaar te trimmen.

Inclusief baardkam voor 12 lengte-instellingen: 1 - 23 mm Of u nu een baard hebt of voor de perfecte stoppelbaard gaat: u hoeft alleen de verstelbare baardkam aan te sluiten en een van de 12 vergrendelbare standen, van 1 tot 23 mm, te selecteren. Er zit precies 2 mm tussen elke lengtestand. Als u kortere stoppels wilt, verwijdert u de kam helemaal voor een gladde trim van 0,5 mm.

Snel schoon dankzij snel afneembare messen: U hoeft alleen het afneembare hoofd los te klikken om de messen gemakkelijk schoon te maken.

Onderhoudsvrij, geen olie nodig Geen olie nodig, dus gemakkelijk te onderhouden en tijdbesparend.

2 jaar garantie: Al onze verzorgingsproducten zijn van duurzame kwaliteit. Ze worden geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie en zijn geschikt voor alle voltages.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 19,95
Model HC3510/15
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Tondeuse
Merk Philips
Fabrikantnummer (MPN) HC3510/15
EAN 8710103855231
Kleur Zwart
Scheerwijze Droog
Geschikt voor lichaamsdeel Gezicht, Hoofd, Lichaam

Specificaties

Algemeen

Scheerwijze
Droog
Geschikt voor lichaamsdeel
Gezicht, Hoofd, Lichaam

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Tondeuse
Merk
Philips