Philips HR2652/90 Staafmixer

philips philips
€ 69,99
online tijdelijk uitverkocht
  • Mengvermogen van 800 W
  • SpeedTouch met snelheidsbediening
  • Tumbler voor onderweg
  • Gemakkelijk schoon te maken

Gegevens

Blenden, dichtmaken en gaan! Blend lekkere ingrediënten om onderweg van te genieten.

  • Mengvermogen van 800 W
  • SpeedTouch met snelheidsbediening
  • Tumbler voor onderweg
  • Gemakkelijk schoon te maken

Krachtige motor van 800 W voor geweldige resultaten Onze krachtige en duurzame motor van 800 W levert in een paar minuten al het vermogen voor uw favoriete gezonde en zelfgemaakte maaltijden.

ProMix-technologie voor snel en consistent mixen Philips heeft samengewerkt met de Universiteit van Stuttgart om ProMix te ontwikkelen voor sneller en consistenter mixen. De unieke, geavanceerde technologie heeft de vorm van een driehoek voor een optimale beweging van voedsel en maximale prestaties met de beste resultaten, elke keer opnieuw.

SpeedTouch-technologie voor moeiteloze controle over de prestaties Wilt u het apparaat tijdens het mixen harder zetten? U hoeft alleen maar op de turboknop te drukken. Met de intuïtieve variabele snelheden kunt u heel gemakkelijk de snelheid aanpassen zonder een andere instelling te hoeven kiezen. Begin langzaam om spatten te voorkomen en knijp geleidelijk harder totdat u de snelheid hebt bereikt die u nodig hebt voor het recept en de ingrediënten.

Ontkoppeling met één druk op de knop om snel een ander accessoire te gebruiken Wanneer u bezig bent met voedselbereiding zult u het geweldig vinden hoe eenvoudig het is om te schakelen tussen accessoires. Ze zijn snel te bevestigen aan en los te koppelen van de staafmixer met één druk op de knop.

Antispat mesbeschermer voorkomt spatten tijdens het mixen Maakt u zich geen zorgen over spatten tijdens het koken. Onze speciale mesbeschermer houdt grote en kleine spetters tegen. Door de golvende vorm aan de onderkant van de staafmixer wordt er niet veel vuil en hoeft u naderhand dus ook niet veel schoon te maken.

Gardeaccessoire is ideaal voor slagroom, mayonaise en sauzen Ga op avontuur met onze enkele garde. Deze is precies wat u nodig hebt om luchtige slagroom, gladde mayonaise, perfect pannenkoekbeslag en meer te maken.

XL-hakmolen voor moeilijker te verwerken voedsel zoals vlees, noten en kaas Bespaar tijd en energie op het met de hand verwerken van hardere ingrediënten zoals fruit en vlees. Onze Philips XL-hakmolen doet al het zware werk voor u zodat u eenvoudig heerlijke salsa en salades kunt maken, fruit kunt hakken of grote hoeveelheden vlees kunt malen.

Neem gezonde smoothies mee in de tumbler Maak het leven makkelijker en meng uw favoriete smoothies rechtstreeks in de tumbler van Philips. Mixen, afsluiten en gaan. De blender is gemaakt van BPA-vrij materiaal en heeft een ingebouwde afdichtring zodat de tumbler onderweg niet lekt.

Gemakkelijk schoon te maken Gemakkelijk schoon te maken

Meer informatie

Meer informatie
Price € 69,99
Fabrikantnummer (MPN) HR2652/90
Model HR2652/90
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Philips
EAN 8710103877868

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Philips