Philips HTL3325/10 Soundbar met draadloze sub

philips philips
€ 299,00
online tijdelijk uitverkocht

Philips HTL3325/10 SoundBar-luidspreker. Het dramatische effect van geluid.

Gegevens

Het dramatische effect van geluid

  • 3.1-kanaals draadloze subwoofer
  • Dolby Digital
  • HDMI ARC
  • 300 W

3 kanalen: mid range-drivers en tweeters De knallen van laservuur. Het gejuich van het publiek. Met de SoundBar van 300 W kunt u nog meer genieten van de content waarvan u houdt, van films tot sport. De drie kanalen brengen het beste naar boven in het geluid van uw favoriete series. De krachtige, compacte draadloze subwoofer verbetert de bas aanzienlijk: explosies donderen door de kamer en muziek heeft een diepe en rijke klank.

Centrale luidspreker voor sprankelende dialogen. Mis geen enkel woord De centrale luidspreker van de SoundBar zorgt ervoor dat dialogen helder, transparant en perfect gebalanceerd zijn. U hoort ieder woord, of u nu in de hoek zit of precies in het midden van de kamer.

Dolby-audio. Midden in de actie Ga volledig op in uw favoriete series en films. Deze SoundBar met draadloze subwoofer ondersteunt de Dolby Digital Surround Sound-indeling voor een grootse en meeslepende ervaring.

Bluetooth en USB-aansluitingen Is de film voorbij? Tijd voor discussie na de seizoensfinale? Zodra de sensatie op het scherm is afgelopen, schakelt u de SoundBar over naar Bluetooth en zet u een playlist aan. Of speel uw muziek rechtstreeks af van een USB-stick. U geniet van hetzelfde rijke geluid, ongeacht waar u graag naar luistert.

Uitgesproken geometrisch design. Bescheiden afmetingen Het mooie, maar eenvoudige geometrische design is compact en maakt in iedere woning indruk. Dankzij de meegeleverde wandsteunen houdt u al uw plaatsingsopties open. Dankzij het strakke design van de krachtige subwoofer plaatst u hem eenvoudig uit het zicht.

HDMI-uitgang (ARC). Bedien de SoundBar met de afstandsbediening van uw TV U kunt aansluiten met HDMI, de audio-ingang, USB, en nog veel meer. Met de HDMI-uitgang (ARC) kunt u de SoundBar bedienen met de afstandsbediening van uw TV.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 299,00
EAN 4895229102347
Merk Philips
Productgroep Soundbar
Fabrikantnummer (MPN) HTL3325/10
Model HTL3325/10
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar

Specificaties

Productinformatie

Merk
Philips
Productgroep
Soundbar
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar